Rădăcină de țelină și Remouladă de pere cu nuci
Rădăcina de țelină și Remoulada de pere cu nuci ar putea fi doar fără gluten, fără lactate și întreg 30 rețeta pe care ai căutat-o. Această rețetă servește 6. Această garnitură are 438 calorii, 6g de proteine, și 37g de grăsime pe porție. Pentru $1.77 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din Mâncare și vin necesită ou fiert tare, suc de lămâie, cornichoni și sare și piper. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 45%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Remoulade cremă de rădăcină de țelină cu nuci, C. C.-rave R. C. M. (rădăcină de țelină R. C. M.), și Radacina De Telina R8moulade.
Instrucțiuni
Într-un vas greu de sticlă sau ceramică, bateți gălbenușurile cu apă, muștar și câte un vârf de sare și piper.
Bateți uleiul în picături mici până când sosul începe să se îngroașe, apoi amestecați uleiul rămas într-un flux subțire și constant; când s-a adăugat tot uleiul, sosul trebuie să fie gros.
Bateți în 1 lingură de suc de lămâie. Îndoiți oul, cornichonii, caperele, pătrunjelul, tarhonul și usturoiul. Se condimentează cu sare și piper și se dă la frigider.
Preîncălziți cuptorul la 40
Într-o tigaie pentru tort, prăjiți nucile timp de aproximativ 4 minute, sau până când sunt parfumate și se rumenesc.
Aduceți la fierbere o cratiță medie cu apă sărată. Tăiați rădăcina de țelină pe cele mai mari găuri ale unei răzătoare de cutie și aruncați imediat cu 1 lingură de suc de lămâie.
Adăugați 3 linguri de suc de lămâie în cratiță, apoi adăugați rădăcina de țelină și blanch până când este crocant, aproximativ 2 minute.
Scurgeți rădăcina de țelină și scufundați-o într-un castron cu apă cu gheață pentru a opri gătitul.
Se scurge din nou și se usucă bine.
Radeți perele într-un castron și aruncați cu restul de 1 lingură de suc de lămâie.
Adăugați rădăcina de țelină, sosul remoulade și nucile și aruncați bine. Se condimentează cu sare și piper.
Se ornează cu frunzele de țelină și se servește.