Rădăcină De Bere Friptură
Root bere Pot friptură ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 245 calorii, 37g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 10. Pentru $ 7.17 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Ziua Tatălui va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare American. Un amestec de bere rădăcină, ochi de friptură rotundă, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până bere rădăcină ai putea urma acest curs principal cu Rădăcină De Bere Float Fudge ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Rădăcină De Bere Friptură, Serios, Rădăcină de bere Tras de carne de porc în șalotă-rădăcină de bere Jus cu ceapa picant și Jalapeno Creme Fraiche, și Granit de bere rădăcină cu Gelee de bere rădăcină și Panna Cotta de vanilie.
Instrucțiuni
Presărați friptura uniform cu 1 linguriță sare și 1/2 linguriță piper.
Prăjiți maro pe toate părțile în ulei fierbinte într-un cuptor olandez mare rezistent la cuptor la foc mediu-mare.
Scoateți cuptorul olandez de pe foc.
Se amestecă împreună restul de 1/2 linguriță sare, restul de 1/2 linguriță piper, bere rădăcină, sos de chili și usturoi până se amestecă.
Se toarnă amestecul de bere rădăcină peste amestecul de friptură în cuptorul olandez.
Coaceți, acoperit, la 300 timp de 3 ore sau până la licitație.