Rădăcină De Bere Float Tort I

Rădăcină De Bere Float Tort I
Rădăcină de bere Float tort s-ar putea fi doar desert pe care il cautati. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 281 calorii. Pentru 32 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Ziua Tatălui va fi și mai special cu această rețetă. Este o foarte accesibil rețetă pentru fanii mâncării americane. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Un amestec de amestec de tort, ouă, bere de rădăcină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 16%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Tort Plutitor De Bere Cu Rădăcină, Tort Plutitor De Bere Cu Rădăcină, și Tort Plutitor De Bere Cu Rădăcină.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați o tigaie Bundt de 10 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Flori Comestibile Ca Garnitură, OpționalFlori Comestibile Ca Garnitură, Opțional
CuptorCuptor
2
Într-un castron mediu, amestecați împreună amestecul de tort, 12 uncii de bere rădăcină, ulei și ouă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rădăcină De BereRădăcină De Bere
Amestec De TortAmestec De Tort
OuăOuă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Coaceți timp de 35 până la 40 de minute în cuptorul preîncălzit, până când o scobitoare introdusă iese curată. Se răcește tortul în tigaie timp de 15 minute înainte de a se răsturna pe o grătar pentru a se răci complet. Faceți găuri în tort cu o frigăruie la intervale de 2 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
FrigaruiFrigarui
TigaieTigaie
5
Se toarnă uniform glazura de bere rădăcină peste tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rădăcină De BereRădăcină De Bere
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
6
Pentru a face glazura de bere rădăcină: combinați zahărul cofetarilor și 3 linguri de bere rădăcină într-un castron mic. Bateți până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Rădăcină De BereRădăcină De Bere
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții10
Scor De Sănătate1
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista