Rădăcinile murate rapide sunt a fără gluten și vegan garnitură. O porție conține 42 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru 48 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 154 ar spune că a lovit locul. Un amestec de ienibahar, ridichi și napi, ghimbir și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Fructe De Padure Murate Rapid, Creveți Murați Rapid, și Okra Murată Rapidă.
Instrucțiuni
1
Așezați napi și ridichi sferturi într-un castron și presărați sare. (Dacă utilizați jicama sau kholrabi, curățați mai întâi și tăiați în bucăți de 1 x 1/4 inch. Dacă folosiți morcovi, tăiați în 1 x 1/4 inch și blanch timp de două minute înainte de sărare).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)
Grăsime De Porc înapoi
Nap
Jicama
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
2
Lăsați să stea o oră.
3
Se scurge și se pune în borcan.
4
Adăugați toate celelalte ingrediente într-o cratiță mică și aduceți la fierbere.
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
5
Se toarnă direct în borcanul de zidărie. Capac borcan și se lasă să stea la temperatura camerei până se răcește. La frigider. Vor fi gata de mâncare în trei zile.