Rădăcini Murate Rapide
Rădăcinile murate rapide sunt a fără gluten și vegan garnitură. O porție conține 42 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru 48 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 154 ar spune că a lovit locul. Un amestec de ienibahar, ridichi și napi, ghimbir și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Fructe De Padure Murate Rapid, Creveți Murați Rapid, și Okra Murată Rapidă.
Instrucțiuni
Așezați napi și ridichi sferturi într-un castron și presărați sare. (Dacă utilizați jicama sau kholrabi, curățați mai întâi și tăiați în bucăți de 1 x 1/4 inch. Dacă folosiți morcovi, tăiați în 1 x 1/4 inch și blanch timp de două minute înainte de sărare).
Se scurge și se pune în borcan.
Adăugați toate celelalte ingrediente într-o cratiță mică și aduceți la fierbere.
Se toarnă direct în borcanul de zidărie. Capac borcan și se lasă să stea la temperatura camerei până se răcește. La frigider. Vor fi gata de mâncare în trei zile.