Răcire Raita

Răcire Raita
Nevoie de o hor d ' oeuvre fără gluten, primar și vegetarian? Răcirea Raita ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 0g de grăsime, și un total de 27 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru 38 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați castraveți, iaurt grecesc, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Castravete Raita: Răcire Curry Relief, palak raitan sau raita ușoară cu spanac / raita s, și ceapa raita, cum se face ceapa raita / pyaaz Ka raita pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Radeți castravetele pe o răzătoare cu găuri mari. Adunați bucăți; stoarceți excesul de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CastraveteCastravete
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
RăzătoareRăzătoare
2
Transferați castravetele într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CastraveteCastravete
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Se amestecă ingredientele rămase. Scufundarea poate fi făcută cu până la 6 ore în avans și refrigerată, acoperită cu folie de plastic. Se acoperă cu frunze de mentă rupte înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MentăMentă
FolieFolie
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling ros Circulators sunt alegeri excelente pentru indieni. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Un vin pe care l-ați putea încerca este Pratsch organic Gruner Veltliner (1 litru). Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 14 dolari.
Pratsch Organic Gruner Veltliner (1 Litru)
Pratsch Organic Gruner Veltliner (1 Litru)
100% Certificat Organic Gruner Veltliner. Acest vin este pe bază de plante, proaspăt și picant, cu note de piper alb, măr și citrice pe gust.
DificultateUșor
Gata În8 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista