Răcire Raita
Nevoie de o hor d ' oeuvre fără gluten, primar și vegetarian? Răcirea Raita ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 0g de grăsime, și un total de 27 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru 38 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați castraveți, iaurt grecesc, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Castravete Raita: Răcire Curry Relief, palak raitan sau raita ușoară cu spanac / raita s, și ceapa raita, cum se face ceapa raita / pyaaz Ka raita pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Radeți castravetele pe o răzătoare cu găuri mari. Adunați bucăți; stoarceți excesul de apă.
Transferați castravetele într-un castron mediu.
Se amestecă ingredientele rămase. Scufundarea poate fi făcută cu până la 6 ore în avans și refrigerată, acoperită cu folie de plastic. Se acoperă cu frunze de mentă rupte înainte de servire.