Rutabaga pur aproximativ cu unt brun și Mascarpone
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de mâncare laterală, așa că încercați Rutabaga pur aproximativ cu unt brun și Mascarpone. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 6 și costă 32 de cenți pe porție. O porție conține 128 calorii, 2G de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă de la SippitySup are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați stoc de pui, piper proaspăt crăpat, frunze de cimbru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Piure De Rutabaga, Rutabaga Și Piure De Cartofi, și Rutabaga-Bacon Pur Peculae.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie mare, grea, cu fund saut, la foc mediu.
Adăugați untul. Pe măsură ce începe să se topească, începeți să învârtiți tigaia frecvent și să urmăriți cu atenție untul. Veți observa că untul va deveni spumos, iar apoi solidele din lapte vor începe să se rumenească. Odată ce începe, scoateți tigaia de pe foc. Miroase untul; ar trebui să aibă o aromă de nuci și să aibă o culoare caramel.
Adăugați șalotele și rutabaga. Întoarceți tigaia la foc mediu și gătiți, amestecând des, până când legumele încep să se înmoaie, aproximativ 10 minute. Se condimentează cu sare.
Adăugați frunze de stoc și cimbru. Acoperiți și aduceți la fierbere. Reduceți căldura la minim și fierbeți până se înmoaie, 20 până la 25 de minute.
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească ușor.Amestec de legume pur și simplu cu mascarpone într-un robot de bucătărie până la omogenizare. Se condimentează cu piper. Reîncălziți dacă este necesar.
Se ornează cu mai multe frunze de cimbru.