Rutabaga Homefries cu ardei iute, mentă și arțar
Rutabaga Homefries cu ardei iute, mentă și arțar ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 148 calorii. Această rețetă fără gluten, primară și vegană servește 8 și costă 65 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Mergeți la magazin și ridicați fulgi de piper, usturoi, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați Anghinare La Grătar Cu Mentă Și Ardei Iute, Grătar: Anghinare Cu Mentă Și Ardei Iute, și Rutabaga Glazurată Cu Arțar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare de sote setată la foc mediu, până când este foarte fierbinte și aproape fumând.
Adăugați zarurile rutabaga și gătiți amestecând des, până se rumenesc pe toate părțile, aproximativ 10 minute.
Adăugați usturoiul, fulgii de ardei roșu, oțetul și siropul de arțar. Aduceți la fierbere. Gatiti, amestecand ocazional pana cand lichidul se reduce la un sirop, aproximativ 1 minut. Se condimentează cu sare.
Se ia de pe foc, se aruncă cu mentă și se servește.