Runda Online 2-Castron Japonez De Tăiței

Runda Online 2-Castron Japonez De Tăiței
Runda Online 2 - bolul japonez de tăiței necesită aproximativ 11 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 2. Acest curs principal are 793 calorii, 78g de proteine, și 51G de grăsime per portie. Pentru $ 9.19 pe portie, această rețetă acoperă 36% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ghimbir, usturoi, tăiței rezervați din rețeta de friptură hibachi și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie - Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare japoneză. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este excelent. Încercați Bol japonez cu tăiței tofu, Castron Japonez De Vită, și Gyudon Japonez (Castron De Vită) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță la foc mediu, adăugați bulionul de pui, sosul de soia, usturoiul și ghimbirul și aduceți-l la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Adăugați tăiței și gătiți timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
3
Adăugați carnea de vită și legumele și gătiți încă 2 minute. Împărțiți amestecul de tăiței între 2 boluri și serviți fierbinte, garnisit cu scallionul feliat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asiatice în meniu? Încercați asocierea cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ai putea încerca este eseul Chenin Blanc Blend. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
Eseu Chenin Blanc Blend
Eseu Chenin Blanc Blend
Vechea viță de vie Chenin blanc a fost folosită ca ancoră a acestui vin și îi conferă fructuozitatea intensă și aciditatea răcoritoare. Viognierul adaugă note florale și picante și o bogăție moale și atrăgătoare Palatului. Perfect cu fructe de mare la grătar și pui.
DificultateUșor
Gata În11 m.
Porții2
Scor De Sănătate44
Bucătăriiasiaticjaponez
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista