Runda 2-Quiche de slănină și ciuperci
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați runda 2-Bacon și Quiche de ciuperci. Această rețetă servește 8 și costă 70 de cenți pe porție. O porție conține 216 calorii, 8g de proteine, și 15g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Mergeți la magazin și ridicați tulpini de ciuperci, frunze proaspete de pătrunjel, coajă de plăcintă pre-făcută în placa de plăcintă cu folie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 22%, ceea ce nu este atât de remarcabil. Încercați Quiche Cu Bacon De Ciuperci, Quiche de Bacon și ciuperci, și Ceapă, Slănină, Quiche De Ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Într-o tigaie mare la foc mediu, adăugați slănina și gătiți până când sunt crocante.
Scoateți din tigaie și scurgeți pe o pungă de hârtie maro sau prosoape de hârtie și rezervați grăsimea în tigaie. Tăiați slănina când este răcită și rezervați.
În aceeași tigaie cu grăsime de slănină rezervată, adăugați ceapa și tulpinile de ciuperci și gătiți până când ceapa este translucidă și ciupercile se rumenesc, aproximativ 5 minute.
Într-un castron mare amestecați ouăle, laptele, ierburile și sarea și piperul, după gust. Se amestecă brânza, slănina rezervată și amestecul de ciuperci.
Se toarnă umplutura în crusta de plăcintă. Puneți o foaie de copt și coaceți până când quiche-ul s-a setat și blatul și crusta s-au rumenit, aproximativ 30 până la 35 de minute.