Rumaki
Rumaki ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru 18 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 24 de porții cu 53 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime fiecare. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați sos de soia, castane de apă, ficat de pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Rumaki, Rumaki Polinezian, și Aperitive Rumaki.
Instrucțiuni
Tăiați ficatul de pui în bucăți de 24 (aproximativ 1/2 inch). Se amestecă împreună sosul de soia, ghimbirul, zahărul brun și pudra de curry.
Adăugați ficat și castane de apă și aruncați pentru a acoperi. Marinați, acoperit și răcit, 1 oră.
În timp ce ficatul marinează, înmuiați scobitori în apă rece 1 oră.
Scoateți ficatul și castanele din marinată și aruncați marinada.
Așezați 1 bucată de slănină pe o suprafață de lucru și puneți 1 bucată de ficat și 1 castan în centru. Înfășurați slănina în jurul ficatului și castanului și fixați-o cu o scobitoare. Faceți încă 23 de rumaki în același mod.
Se fierbe rumaki pe raftul unei tigaie broiler la 2 centimetri de căldură, întorcându-se o dată, până când slănina este crocantă și ficatul este gătit, dar încă ușor roz în interior (desfaceți 1 pentru a verifica coacerea), 5 până la 6 minute.