Rumaki ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru 18 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 24 de porții cu 53 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime fiecare. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați sos de soia, castane de apă, ficat de pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Rumaki, Rumaki Polinezian, și Aperitive Rumaki.
Instrucțiuni
1
Tăiați ficatul de pui în bucăți de 24 (aproximativ 1/2 inch). Se amestecă împreună sosul de soia, ghimbirul, zahărul brun și pudra de curry.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ficat De Pui
Pudră De Curry
Zahăr Brun
Sos De Soia
Ghimbir
2
Adăugați ficat și castane de apă și aruncați pentru a acoperi. Marinați, acoperit și răcit, 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Castane De Apă
3
În timp ce ficatul marinează, înmuiați scobitori în apă rece 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori
4
Se scurge bine.
5
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui Broiler
6
Scoateți ficatul și castanele din marinată și aruncați marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Castane
Marinada
7
Așezați 1 bucată de slănină pe o suprafață de lucru și puneți 1 bucată de ficat și 1 castan în centru. Înfășurați slănina în jurul ficatului și castanului și fixați-o cu o scobitoare. Faceți încă 23 de rumaki în același mod.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Castane
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Ficat
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori
8
Se fierbe rumaki pe raftul unei tigaie broiler la 2 centimetri de căldură, întorcându-se o dată, până când slănina este crocantă și ficatul este gătit, dar încă ușor roz în interior (desfaceți 1 pentru a verifica coacerea), 5 până la 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită