Rulourile mamei
Rețeta de Rulouri Mamei poate fi preparată în aproximativ 45 de minute . Această rețetă are 36 de porții și costă 9 cenți per porție. Această pâine are 122 de calorii , 3 g de proteine și 3 g de grăsimi per porție. Această rețetă este apreciată de 232 de gurmanzi și bucătari. Vă este oferită de Taste of Home. Mergeți la magazin și cumpărați sare, ou, grăsime vegetală și alte câteva ingrediente pentru a o prepara astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă obține un scor generos de 37% , ceea ce nu este chiar atât de uimitor. Încercați Rulouri cu Varză Varză , Rulouri Krackjack și Rulouri cu Mere și Merișoare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un bol mare, dizolvați drojdia în apă caldă.
Adăugați laptele, zahărul, grăsimea vegetală, oul, sarea și 3 căni de făină. Bateți la viteză medie până când amestecul capătă o textură spongioasă.
Lăsați să stea 10 minute. Încorporați suficientă făină rămasă pentru a forma un aluat moale.
Răsturnați pe o suprafață ușor înfăinată; frământați până când aluatul este neted și elastic, aproximativ 6-8 minute.
Puneți compoziția într-un bol uns, întorcându-o o dată pentru a unge partea de sus. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald până își dublează volumul, aproximativ o oră.
Întindeți aluatul pe o suprafață ușor înfăinată; împărțiți-l în trei porții.
Lăsați să se odihnească 5 minute. Împărțiți fiecare porție în 36 de bucăți. Modelați fiecare bucată sub formă de bilă; așezați trei bile în fiecare formă de brioșe unsă.
Acoperiți și lăsați să crească până aproape își dublează volumul, aproximativ 30 de minute.
Coaceți la 190°C timp de 12-15 minute sau până se rumenește.
Scoateți din tăvi pe grătare de sârmă.