Rulourile de drojdie ale bunicii
Rulourile de drojdie ale bunicii sunt un vegan rețetă cu 24 de porții. Pentru 10 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 147 calorii. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 55 ar spune că a lovit locul. Un amestec de apă caldă, făină nealbită, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 30 de minute. Cu o lingură scor de 42%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Rulouri De Drojdie, Rulouri De Drojdie De Miere, și Fără Rulouri De Scorțișoară De Drojdie.
Instrucțiuni
Se dizolvă 1 lingură de zahăr în apă într-un castron mic.
Presărați drojdia peste apă; lăsați să stea 5 minute până când drojdia se înmoaie și începe să formeze o spumă cremoasă. Între timp, bateți făina, zahărul rămas și sarea împreună într-un castron. Odată ce drojdia s-a spumat, amestecați untura topită în drojdie, apoi amestecați amestecul de drojdie în făină până se formează un aluat lipicios.
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată și frământați până când este neted și elastic, aproximativ 10 minute. Poate fi necesar să adăugați făină suplimentară pentru a împiedica aluatul să se lipească. Odată elastic, acoperiți aluatul cu vasul de amestecare și lăsați să se odihnească timp de 15 minute. Ungeți un vas de copt de 9x13 inci cu untură.
Tăiați aluatul în trei secțiuni egale, apoi tăiați fiecare secțiune în 8 bucăți. Formați în bile și puneți-le în vasul de copt pregătit în 6 rânduri de
Acoperiți cu o cârpă ușoară și lăsați să crească într-un loc cald (80 până la 95 de grade F (27 până la 35 de grade C)) până la dublarea volumului, aproximativ 45 de minute.
Preîncălziți un cuptor la 325 grade F (165 grade C).
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când vârfurile rulourilor sunt maronii aurii și fundul sună gol la atingere, aproximativ 1 oră. Se lasă să se răcească cu cel puțin 10 minute înainte de a mânca.