Rulourile de Cardamom ale bunicii Georgie
Bunica Georgie cardamom role este un vegetarian rețetă cu 28 de porții. Această pâine are 222 calorii, 4G de proteine, și 7g de grăsime per portie. Pentru 21 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți cardamom măcinat, făină, ouă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Creveți Georgie Porgie, Rulouri De Cardamom, și Rulouri De Cardamom Suedez pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați untul în bucăți și puneți-l într-un bol mare de amestecare.
Se toarnă apa clocotită peste unt și se amestecă zahărul, sarea și cardamomul. Se amestecă amestecul până când untul se topește și zahărul se dizolvă și se lasă să se răcească la aproximativ 105 grade F/41 grade C.
Bateți drojdia, ouăle și făina în amestecul unt-zahăr pentru a face un aluat curgător, ungeți ușor partea superioară a aluatului și acoperiți cu o cârpă.
Se lasă să se ridice într-un loc cald până se dublează în dimensiune, aproximativ 1 1/2 ore.
Ungeți ușor o foaie de copt și dați deoparte.
Puneți aluatul și frământați până când este moale și elastic, aproximativ 12 minute. Formați aluatul în rulouri de dimensiunea mingii de golf și așezați-le la aproximativ 2 centimetri distanță pe foaia de copt pregătită.
Lăsați rulourile să crească până se dublează, aproximativ 1 oră.
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Coaceți rulourile în cuptorul preîncălzit până când fundul se rumenesc și blaturile sunt ușor aurii, 12 până la 15 minute.