Roll up-urile sărate necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 324 calorii, 30g de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 1,73 USD pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână pesmet, pătrunjel, piept de pui și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 60%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Rulouri De Lasagna Pentru Congelator, Ușor Pepperoni Pizza Lasagna Roll Up-Uri, și Cârnați Umplute Pâine Prăjită Franceză Roll Up-Uri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Puneți pieptul de pui la o grosime de aproximativ 1/8 inch. Într-o farfurie sau castron puțin adânc, amestecați firimiturile de pâine și pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui
Pesmet
Pătrunjel
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Așezați o felie de brânză pe fiecare piept, înfășurați bine, apoi înmuiați în ou și apoi amestecul de pesmet. (Notă: țineți rola închisă; după scufundare, veți vedea că începe să rămână împreună).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
Pâine
Rola
Fâșie De Coajă De Lămâie
Ouă
4
Într-o tigaie mare, sotati usturoiul in ulei de masline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Adăugați rulouri și rumeniți rapid, suficient pentru ca puiul să aibă un strat exterior crocant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Rola
6
Scoateți rulourile din tigaie și scurgeți-le pe prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
Tigaie
7
Se toarnă 1/2 din bulionul de pui într-un vas de copt de 9x13 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
8
Adăugați toate cele patru roll up-uri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rola
9
Coaceți neacoperit în cuptorul preîncălzit timp de 45 de minute, ungând o dată cu bulionul rămas.