Rulouri Sandwich Cu Grâu De Miere

Rulouri Sandwich Cu Grâu De Miere
Miere de grâu Sandwich Rolls este un vegetarian rețetă cu 14 porții. O porție conține 339 calorii, 11g de proteine, și 7g de grăsime. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână miere, făină de pâine, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 45 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o nu atât de super scor spoonacular de 39%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Rulouri De Grâu Cu Miere, Rulouri Cu Miere Integrală De Grâu, și Rulouri De Grâu Integral Cu Miere.

Instrucțiuni

1
Așezați ingredientele în tigaia mașinii de pâine în ordinea recomandată de producător. Selectați ciclul aluatului; apăsați start.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De PâineMașină De Pâine
TigaieTigaie
2
Când ciclul aluatului s-a terminat, întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată și întindeți grosimea de 3/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
3
Tăiați rulourile cu un tăietor de biscuiți cu diametrul de 3 până la 4 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BiscuițiBiscuiți
RolaRola
4
Așezați pe foi de biscuiți ușor unse; acoperiți și lăsați să crească până se dublează, aproximativ 1 oră. Între timp, preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
5
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 10 până la 15 minute. Când rulourile au terminat de copt, periați cu unt topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 45 m.
Porții14
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista