Rulouri italiene cu roșii

Rulouri italiene cu roșii
Ai nevoie de o pâine lacto ovo vegetariană? Rulourile italiene cu roșii ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 15 și costă 17 cenți per porție. O porție conține 129 de calorii, 3 g de proteine și 4 g de grăsimi. Această rețetă de la Taste of Home necesită apă caldă, sos de pizza, busuioc și sare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 20%. Rețete similare sunt rulourile italiene cu frunze de trifoi, rulourile cu carne de vită italiană și rulourile italiene de vară.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, dizolvați drojdia și 1 linguriță de zahăr în apă caldă; se lasa sa stea 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
șuncă Complet Fiartă, Tocatășuncă Complet Fiartă, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Adăugați sosul de pizza, 1/4 cană unt, ou, sare, busuioc, 2 căni făină și zahărul rămas; bate pana se omogenizeaza. Se amestecă suficientă făină rămasă pentru a forma un aluat ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PizzaSos De Pizza
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Se intoarce pe o suprafata infainata. Se framanta pana se omogenizeaza si elastic, aproximativ 6-8 minute.
4
Se pune într-un bol uns cu unsoare, întorcându-se o dată pentru a unge blatul. Se acoperă și se lasă la crescut într-un loc cald până se dublează, aproximativ 1-1/2 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
5
Loviți aluatul în jos. Se intoarce pe o suprafata usor infainata; împărțiți în 15 bucăți. Modelați fiecare într-un 2-inch. minge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
PunchPunch
6
Așezați 2 inchi una de alta pe foi de copt unse. Acoperiți și lăsați să crească până se dublează, aproximativ 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
7
Coaceți la 400° timp de 10-12 minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
8
Scoateți din tigăi pe grătarele de sârmă.
9
Ungeți cu untul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată

Vin recomandat: Chianti, Verdicchio, Trebbiano

Italiana poate fi combinată cu Chianti, Verdicchio și Trebbiano. Italienii știu mâncarea și ei știu vinul. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu peștele și carnea albă, în timp ce Chianti este un roșu italian grozav pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Brancaia Chianti Classico Riserva cu un rating de 4,5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 38 de dolari pe sticlă.
Brancaia Chianti Classico Riserva
Brancaia Chianti Classico Riserva
Acest Chianti Classico Riserva prezintă arome de fructe tropicale și negre, cu note de nuci și migdale la gust. Fabricat cu cei mai buni struguri Sangiovese de la două dintre podgoriile noastre, Brancaia Estate și Poppi Vineyard, acest vin are o culoare densă, roșu-rubiniu și un final lung și aromat. Amestec: 80% Sangiovese, 20% Merlot
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții15
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncarePâine
Revista