Rulouri Dulci De Cafea Cu Alune
Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 12 și costă 41 de cenți pe porție. O porție conține 155 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână gem de cireșe, lapte, cafea tare cu alune și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Rulouri Dulci Cu Alune De Ciocolată, 10 Lire Cherry Challenge: Cherry Scorțișoară Zahăr Dulce Rulouri, și Rulouri dulci și lipicioase de Caramel-alune.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 375 de grade F. Ungeți ușor sau pulverizați tigaia de 13x9 inci.
Într-un castron mare, amestecați amestecul Bisquick, cafeaua, laptele și zahărul granulat până se formează aluatul.
Așezați aluatul pe suprafață ușor presărat cu amestec Bisquick. Frământați pentru a netezi aluatul, aproximativ 10 rotații.
Intindeti aluatul la dreptunghi de 15x9 inch.
Răspândiți gemul pe dreptunghi.
Rulați aluatul strâns dintr-o parte lungă; ciupiți cusătura pentru a sigila. Folosiți un cuțit ascuțit pentru a tăia aluatul în 12 felii egale.
Așezați fiecare parte tăiată în tigaie.
Coaceți 23 până la 25 de minute sau până se rumenesc.
Așezați tigaia pe raftul de răcire. Într-un castron mic, amestecați împreună zahărul pudră și suficient lapte pentru a crea glazură stropitoare.
Stropiți peste rulouri calde; se presară alune tocate.