Rulouri Dulci De Cafea Cu Alune

Rulouri Dulci De Cafea Cu Alune
Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 12 și costă 41 de cenți pe porție. O porție conține 155 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână gem de cireșe, lapte, cafea tare cu alune și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Rulouri Dulci Cu Alune De Ciocolată, 10 Lire Cherry Challenge: Cherry Scorțișoară Zahăr Dulce Rulouri, și Rulouri dulci și lipicioase de Caramel-alune.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 375 de grade F. Ungeți ușor sau pulverizați tigaia de 13x9 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
2
Într-un castron mare, amestecați amestecul Bisquick, cafeaua, laptele și zahărul granulat până se formează aluatul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
Amestec De CoacereAmestec De Coacere
CafeaCafea
AluatAluat
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Așezați aluatul pe suprafață ușor presărat cu amestec Bisquick. Frământați pentru a netezi aluatul, aproximativ 10 rotații.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De CoacereAmestec De Coacere
AluatAluat
4
Intindeti aluatul la dreptunghi de 15x9 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
5
Răspândiți gemul pe dreptunghi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
GemGem
6
Rulați aluatul strâns dintr-o parte lungă; ciupiți cusătura pentru a sigila. Folosiți un cuțit ascuțit pentru a tăia aluatul în 12 felii egale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
7
Așezați fiecare parte tăiată în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Coaceți 23 până la 25 de minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Așezați tigaia pe raftul de răcire. Într-un castron mic, amestecați împreună zahărul pudră și suficient lapte pentru a crea glazură stropitoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
BolBol
TigaieTigaie
10
Stropiți peste rulouri calde; se presară alune tocate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluneAlune
RolaRola
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista