Rulouri de varză umplute cu orez și Cremini

Rulouri de varză umplute cu orez și Cremini
Rulourile de varză umplute cu orez și Cremini sunt fără gluten și vegetarian felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 24g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 574 calorii. Pentru $ 2.75 pe portie, această rețetă acoperă 47% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți suc de lămâie, orez, unt și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular extraordinar de 84%. Încercați Rulouri de varză umplute cu orez creol și cârnați, Sarmale / Golabki / Sarmale Umplute, și Rulouri De Varză Umplute pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți o cratiță medie de apă la fierbere. Se amestecă ricele maro și sălbatice, se acoperă și se gătește la foc mic, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Scurgeți și transferați într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Între timp, aduceți o cratiță mare cu apă la fiert, adăugați varza, cu miez în jos și gătiți la foc moderat până când frunzele exterioare încep să se slăbească, aproximativ 10 minute. Folosind clești, curățați cu atenție 8 frunze exterioare din capul de varză pe măsură ce se desprind. Rezervați varza rămasă pentru o altă utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
4
Tăiați fiecare dintre cele 8 frunze în jumătate și aruncați coasta centrală groasă.
5
Într-un castron mediu, amestecați iaurtul și usturoiul; condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Topiți untul într-o tigaie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Adăugați ciupercile și sucul de lămâie; condimentează cu sare. Gatiti la foc moderat pana cand ciupercile sunt fragede si lichidul lor s-a evaporat, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
8
Adăugați șalotele și gătiți, amestecând, până se înmoaie, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
9
Adăugați ciupercile la orez. Se amestecă 1 lingură de mărar și 1/2 cană de sos de iaurt; condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
10
Adăugați roșiile în tigaie și gătiți la foc moderat până când lichidul lor s-a evaporat, aproximativ 5 minute. Se amestecă pasta de roșii și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
11
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
12
Întindeți o frunză de varză pe o suprafață de lucru cu partea tăiată orientată spre dvs.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
13
Așezați 1/4 cană din umplutura de orez la 1/2 inch de margine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
14
Rotiți frunza peste umplutură, învelind părțile laterale în timp ce vă rostogoliți, pentru a forma un pachet îngrijit. Repetați cu frunzele rămase și umplutura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
15
Puneți jumătate din sosul de roșii într-un vas de copt din sticlă de 10 pe 14 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Gras Rosu, Taiat In TreimiArdei Gras Rosu, Taiat In Treimi
16
Adăugați 1/4 cană de apă, aranjați rulourile în vasul de copt, cu cusătura în jos. Lingurați sosul de roșii rămas peste rulouri și acoperiți cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
17
Coaceți rulourile de varză timp de 45 de minute sau până când sosul clocotește și rulourile sunt fierbinți pe tot parcursul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
18
Transferați rulourile de varză pe farfurii. Puneți restul de 1 1/2 căni de sos de iaurt peste rulouri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
19
Se presară cu nucile și restul de 1 lingură de mărar și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bețișoare Scurte De ScorțișoarăBețișoare Scurte De Scorțișoară
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
20
Faceți înainte: rețeta poate fi pregătită până la Pasul 7, acoperită mai degrabă cu folie de plastic decât cu folie și refrigerată până la 3 zile. Aduceți la temperatura camerei înainte de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
21
Recomandare de vin: un ros cu aromă completă va completa atât pământul orezului, cât și tang-ul sosului de iaurt. Opțiuni bune sunt 2000 Chteau Routas Coteau Varois Ros Rouvire și 2000 Iron Horse Vineyards Rosato di Sangiovese din California.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate77
Revista