Rulouri De Varză Umplute

Rulouri De Varză Umplute
Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 135 calorii. Pentru 57 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 50 de mâncăruri și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați apă, supă de roșii condensată, ceapă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este spectaculos. Încercați Sarmale / Golabki / Sarmale Umplute, Rulouri De Varză Umplute, și Rulouri De Varză Umplute pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti varza in apa clocotita numai pana cand frunzele cad de pe cap. Rezervați 14-16 frunze mari pentru rulouri și puneți deoparte varza rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
2
Într-un castron, combinați orez, carne de vită, ceapă, sos Worcestershire, sare, piper și 1/4 cană de supă. Puneți 2 până la 3 linguri amestec de carne pe fiecare frunză de varză. Îndoiți în părți, apoi înfășurați frunzele pentru a închide complet carnea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Aliniați un cuptor olandez cu frunze de varză rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
4
Combinați supa rămasă și apa; se toarnă peste varză. Stivați rulourile de varză deasupra sosului. Acoperă. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți la foc mic timp de 1 până la 1-1/2 ore sau până când rulourile sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
5
Scoateți rulourile și varza. Dacă se dorește, sosul poate fi îngroșat prin fierbere la foc mare. Se toarna sosul peste rulouri si varza si se serveste imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții6
Scor De Sănătate56
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista