Rulouri de varză pe dinafară

Rulouri de varză pe dinafară
Ai nevoie de un fel principal fără gluten ? Rulourile cu varză pe dinafară ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 6 și costă 1,98 USD per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22 g de proteine , 9 g de grăsimi și un total de 251 de calorii . 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute . Această rețetă de la Taste of Home necesită carne de vită măcinată, bulion de vită, ardei gras și orez brun. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 68% . Acest scor este bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Varză umplută pe dinafară , Varză umplută pe dinafară și Rulouri cu pizza pe dinafară .

Instrucțiuni

1
Într-un cuptor olandez, gătiți carnea de vită, ceapa și ardeiul verde la foc mediu până când carnea nu mai devine roz; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cana Ardei Gras Verde Tocat, Optional1/4 Cana Ardei Gras Verde Tocat, Optional
2 Cesti Romano Ras2 Cesti Romano Ras
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Condimente Pentru Grătar (recomandat: Condimente Pentru Fripturi De La Montreal)Condimente Pentru Grătar (recomandat: Condimente Pentru Fripturi De La Montreal)
Echipamente pe care le vei folosi
Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru StropireOregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Se amestecă varza, roșiile, bulionul și sosul de pizza. Se aduce la fierbere. Reduce caldura; se acopera si se fierbe timp de 20-25 de minute sau pana cand varza este frageda, amestecand din cand in cand.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PizzaSos De Pizza
Fulgi De Ardei Roșu Zdrobiți, Plus Plus Pentru GarniturăFulgi De Ardei Roșu Zdrobiți, Plus Plus Pentru Garnitură
Fâșii De Slănină Tăiată Gros, TocateFâșii De Slănină Tăiată Gros, Tocate
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
3
Se amestecă orezul; căldură prin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
4
Se ia de pe foc.
5
Se presară cu brânză; se acopera si se lasa sa stea pana se topeste branza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Blocați Brânza Colby, Tăiată CubulețeBlocați Brânza Colby, Tăiată Cubulețe
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate26
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista