Rulouri De Usturoi Parmezan
Rulourile de usturoi Parmezan ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 111 calorii. Această rețetă servește 12 și costă 11 cenți pe porție. 369 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 13 minute. Un amestec de brânză parmezană, zahăr, drojdie fleischmann ' s Centaurium rapidrise și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Rulouri De Usturoi Parmezan, Rulouri Ușoare De Parmezan Cu Usturoi, și Usturoi Parmezan Trage Afară Role.
Instrucțiuni
Combinați 1-1 / 2 căni de făină, drojdie nedizolvată, zahăr, sare și praf de usturoi într-un bol mare de mixer.
Încălziți apa, laptele și untul până la foarte cald (120 grade F până la 130 grade F).
Adăugați la ingredientele uscate și bateți timp de 2 minute la viteza medie a mixerului electric, răzuind ocazional vasul. Amestecați suficientă făină suplimentară pentru a face un aluat moale.
Acoperiți și lăsați aluatul să se odihnească 10 minute în castron.
Porționați aluatul uniform în 12 până la 15 căni de brioșă unsă (2-1/2 x 1-1/4 inci).
Sfat: folosiți o lingură de înghețată pentru a ușura porționarea. Acoperiți; lăsați să se ridice în loc cald, liber, până când se dublează în vrac, aproximativ 35 de minute.
Combinați albusul de ou cu 1 lingură de apă. Ungeți cu grijă vârfurile rulourilor cu amestec de ouă; se presară cu brânză.
Coaceți la 375 grade F timp de 15 până la 18 minute sau până se rumenesc ușor deasupra.
Scoateți din tigăi și răciți pe grătar.