Parmezan-Herb Cloverleaf Rolls ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. Această rețetă servește 18 și costă 24 de cenți pe porție. O porție conține 192 calorii, 5g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de zahăr, sare, cimbru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 20%, ceea ce este destul de rău. Încercați Rulouri De Trifoi Cu Ierburi, Rulouri De Trifoi Parmezan, și Rulouri De Parmezan Cu Usturoi-Ierburi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță medie, încălziți laptele cu 3 linguri de unt și zahăr doar până când untul se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Zahăr
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Se transferă într-un castron mare și se lasă să se răcească ușor. Se amestecă drojdia și se lasă să stea până se dizolvă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Drojdie
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Adăugați cele 4 căni de făină și sarea și amestecați până se formează un aluat moale lipicios.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
4
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată și frământați până la matasos, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
5
Transferați aluatul într-un castron ușor uns, acoperiți cu folie de plastic și lăsați să crească într-un loc cald până se dublează în vrac, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
Bol
6
Într-un castron mic, amestecați brânza cu pătrunjelul, cimbru și rozmarin. Topiți restul de 8 linguri de unt într-o cratiță mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rozmarin
Pătrunjel
Unt
Brânză
Cimbru
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Bol
7
Ungeți ușor 18 Căni în 2 sau mai multe tigăi antiaderente pentru brioșe. Puneți aluatul și împărțiți-l în 3 bucăți egale. Lucrând cu 1 bucată de aluat la un moment dat și păstrând restul acoperit, rulați bucata de aluat într-o frânghie groasă de 1 inch, apoi tăiați frânghia în 18 bucăți egale; rulați fiecare bucată într-o bilă. Înmuiați jumătate din fiecare bilă în untul topit și apoi în amestecul de ierburi-brânză și aranjați 3 bile în fiecare ceașcă de briose pregătită, părțile acoperite atingându-se în centru. Repetați cu aluatul rămas și topping.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Brânză
Aluat
Fâșie De Coajă De Lămâie
Rola
8
Ungeți partea superioară a rulourilor cu untul topit rămas. Acoperiți cratițele cu briose cu folie de plastic și dați-le la frigider peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Rola
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
9
Re-drapați ușor folia de plastic peste formele de briose.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
Tava Pentru Brioșe
10
Lăsați rulourile să crească într-un loc cald până când sunt la aproximativ 1 inch deasupra marginii cupelor, aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rola
11
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
12
Coaceți rulourile în treimea inferioară și mijlocie a cuptorului timp de aproximativ 15 minute, sau până devin aurii și sfârâitoare; deplasați tigăile la jumătatea drumului de sus în jos și înapoi în față pentru a se rumeni uniform. Întoarceți rulourile pe un raft și lăsați să se răcească ușor înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
13
Faceți înainte: rulourile pot fi coapte mai devreme în timpul zilei. Reîncălziți înainte de servire.