Rulouri De Sushi Veggie
Veggie Sushi Rolls ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 10 porții cu 181 calorii, 3G de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru 80 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de avocado 1, Semințe de susan, alge marine nori 7 pe 8 inci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. 17 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este o ieftin rețetă pentru fanii mâncării japoneze. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 96%, acest fel de mâncare este spectaculos. Încercați Rulouri "Sushi" Vegetale, Rulouri De Sushi Veggie, și Rulouri De Sushi Veggie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați orezul într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde.
Adăugați câteva picături de apă și cuptorul cu microunde la mare până când orezul este cald și înmuiat, aproximativ 30 de secunde. Puneți orezul deoparte să se răcească.
Într-un castron mic, combinați oțetul cu 2 linguri de apă.
Așezați un covor de sushi din bambus pe o suprafață de lucru cu benzile de bambus orientate spre dvs. orizontal.
Așezați foaia nori orizontal, cu partea strălucitoare în jos, pe covoraș, aliniată cu marginea cea mai apropiată de dvs. Scufundați-vă mâinile în amestecul de oțet-apă și întindeți orezul răcit într-un strat uniform peste foaia de nori, lăsând o pătrime superioară din nori descoperită.
Presărați semințele de susan peste orez, apoi aranjați bețișoarele de castraveți și morcovi și feliile de avocado într-o fâșie orizontală pe porțiunea inferioară a orezului.
Începând de la marginea cea mai apropiată de dvs., ridicați covorașul, nori și orezul peste umplutură pentru a-l sigila în interior, apoi înfășurați sushi-ul într-un cilindru strâns. Folosiți degetul pentru a umezi ușor marginea exterioară a nori cu amestecul de oțet-apă pentru a sigila ruloul. Scufundând un cuțit ascuțit în apă înainte de fiecare tăietură, tăiați ruloul în jumătate transversal, apoi tăiați fiecare jumătate transversal în 4 bucăți egale.
Împachetați sushi-ul într-un recipient etanș și presărați cu semințe de susan. Dați-l la frigider până când este gata de plecare. Includeți mici recipiente cu sos de soia și/sau ghimbir murat, dacă doriți. Și nu uitați de bețișoare!
Creați "betisoare de antrenament" legând capetele superioare împreună și apoi împăturindu-le.
Apare cu permisiunea The Lunch Box: Packed with fun, healthy meals to go" de Kate McMillan și Sarah Putman Clegg. Fotografii de Emma Boys. Drepturi de autor 2011 de către Weldon Owen, Inc.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ați putea încerca este Birichino Jurassic Park Vineyard Old Vines Chenin Blanc. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.
![Birichino Jurassic Park Vineyard Vechi Viță De Vie Chenin Blanc]()
Birichino Jurassic Park Vineyard Vechi Viță De Vie Chenin Blanc
2017 are un parfum de miere de flori de portocal, unt de mere, pucioasă și un precursor ciudat al liliacului care activează nu numai sistemul olfactiv, ci și sistemul limbic, sistemul nervos autonom și alte sisteme situate în sectoare mai îndepărtate. Umiditatea solului și a microclimatului în timpul sezonului de creștere 2017 a rămas destul de ridicată pe parcursul sezonului de creștere din cauza ploilor enorme din iarna anterioară, contribuind la dezvoltarea botritei timpurii modeste, dar semnificative. Am întâlnit ultima dată aceste condiții în 2013 și am produs un vin similar cu cel de epocă - chiar uscat în stilul cunoscut de francezi sub numele de sec tendre - uscat, dar fraged. Și ca și în cazul vinurilor anterioare, acest vin a fermentat în oțel inoxidabil fără inoculare și a fost învechit până în primăvara următoare în 8 butoaie de stejar maghiar inoxidabil și 2 neutre.