Rulouri De Sushi Veggie

Rulouri De Sushi Veggie
Veggie Sushi Rolls ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 10 porții cu 181 calorii, 3G de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru 80 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de avocado 1, Semințe de susan, alge marine nori 7 pe 8 inci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. 17 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este o ieftin rețetă pentru fanii mâncării japoneze. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 96%, acest fel de mâncare este spectaculos. Încercați Rulouri "Sushi" Vegetale, Rulouri De Sushi Veggie, și Rulouri De Sushi Veggie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați orezul într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
2
Adăugați câteva picături de apă și cuptorul cu microunde la mare până când orezul este cald și înmuiat, aproximativ 30 de secunde. Puneți orezul deoparte să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
3
Într-un castron mic, combinați oțetul cu 2 linguri de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
4
Așezați un covor de sushi din bambus pe o suprafață de lucru cu benzile de bambus orientate spre dvs. orizontal.
5
Așezați foaia nori orizontal, cu partea strălucitoare în jos, pe covoraș, aliniată cu marginea cea mai apropiată de dvs. Scufundați-vă mâinile în amestecul de oțet-apă și întindeți orezul răcit într-un strat uniform peste foaia de nori, lăsând o pătrime superioară din nori descoperită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NoriNori
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
6
Presărați semințele de susan peste orez, apoi aranjați bețișoarele de castraveți și morcovi și feliile de avocado într-o fâșie orizontală pe porțiunea inferioară a orezului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De AvocadoFelii De Avocado
Bastoane De MorcovBastoane De Morcov
5 Uncii De Ceață Tocată5 Uncii De Ceață Tocată
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
7
Începând de la marginea cea mai apropiată de dvs., ridicați covorașul, nori și orezul peste umplutură pentru a-l sigila în interior, apoi înfășurați sushi-ul într-un cilindru strâns. Folosiți degetul pentru a umezi ușor marginea exterioară a nori cu amestecul de oțet-apă pentru a sigila ruloul. Scufundând un cuțit ascuțit în apă înainte de fiecare tăietură, tăiați ruloul în jumătate transversal, apoi tăiați fiecare jumătate transversal în 4 bucăți egale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
NoriNori
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
8
Împachetați sushi-ul într-un recipient etanș și presărați cu semințe de susan. Dați-l la frigider până când este gata de plecare. Includeți mici recipiente cu sos de soia și/sau ghimbir murat, dacă doriți. Și nu uitați de bețișoare!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir MuratGhimbir Murat
5 Uncii De Ceață Tocată5 Uncii De Ceață Tocată
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cu Jeleu De Portocale, Tăiate în Felii Pentru NasBomboane Cu Jeleu De Portocale, Tăiate în Felii Pentru Nas
9
Creați "betisoare de antrenament" legând capetele superioare împreună și apoi împăturindu-le.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cu Jeleu De Portocale, Tăiate în Felii Pentru NasBomboane Cu Jeleu De Portocale, Tăiate în Felii Pentru Nas
10
Apare cu permisiunea The Lunch Box: Packed with fun, healthy meals to go" de Kate McMillan și Sarah Putman Clegg. Fotografii de Emma Boys. Drepturi de autor 2011 de către Weldon Owen, Inc. 
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate63
Bucătăriiasiaticjaponez
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista