Rulouri de somon afumat și cremă de brânză
Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară, pescatariană și דל פחמימות,ă are 168 calorii, 10g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru $1.39 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână sare și piper, castraveți, lahvosh și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Încercați Brânză Cremă De Somon Afumat, Vârtejuri De Somon Afumat Și Cremă De Brânză, și Mușcături De Somon Afumat Și Cremă De Brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați o bucată de lahvosh pe o foaie de folie de plastic. Cu o spatulă flexibilă sau un cuțit, întindeți aproximativ 1/2 cană cremă de brânză într-un strat subțire și uniform pe toată suprafața pâinii.
Se presară cu 1 lingură de pătrunjel, apoi ușor cu sare și piper. Aranjați jumătate din feliile de somon afumat deasupra, lăsând o margine de 1 inch de-a lungul capetelor scurte ale lahvosh. Aranjați jumătate din felii de castraveți și ceapă uniform peste somon.
Începând de la un capăt scurt, rotiți lahvosh cât mai strâns posibil, având grijă să nu împingeți umplerea înainte în timp ce mergeți. Înfășurați bine în folie de plastic. Repetați pentru a umple, rola, și înfășurați al doilea lahvosh. Se răcește rulourile timp de cel puțin 1 oră sau până la 8 ore.
Desfaceți rulourile și tăiați aproximativ 1 inch de la fiecare capăt (economisiți pentru a mânca mai târziu).
Tăiați fiecare rolă în opt bucăți egale și aranjați pe un platou.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay]()
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Bogat și stratificat, cu note mătăsoase de piersică, nectarină, pere coapte și vanilie.