Rulouri de scorțișoară-curmale-Pecan cu glazură de arțar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de pâine, așa că încercați rulouri de scorțișoară-curmale-Pecan cu glazură de arțar. Această rețetă servește 18. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 225 calorii. Pentru 37 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați nuci pecan, unt, sirop de arțar și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Încercați Rulouri de scorțișoară-Pecan cu glazură de fasole de vanilie, The Pioneer Woman Cinnamon Rolls {kind of} cu glazură de arțar, și Chifle de scorțișoară de cartofi dulci și Pecan cu glazură de arțar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru a pregăti aluatul, dizolvați 1 linguriță de zahăr granulat și drojdie în 3/4 cană de apă caldă; lasa sa stea 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat
Aluat
Apă
Drojdie
2
Combinați 1/3 cană zahăr granulat, 3 linguri unt, sare și ou într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat
Unt
Sare
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Adăugați amestecul de drojdie; bateți cu un mixer la viteză medie până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Drojdie
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit. Adăugați treptat 3 căni de făină în amestecul de drojdie, bătând amestecul la viteză mică până se formează un aluat moale. Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată. Frământați până se omogenizează și elastic (aproximativ 5 minute); adăugați suficientă făină rămasă, câte 1 lingură, pentru a preveni lipirea aluatului de mâini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
Drojdie
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De Măsurare
Cuțit
5
Așezați aluatul într-un castron mare acoperit cu spray de gătit, întorcându-l pentru a acoperi. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți de aer, 1 oră sau până la dublarea dimensiunii. Puneți aluatul în jos; întoarceți-vă pe o suprafață ușor făinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Aluat
Punch
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Pentru a pregăti umplutura, combinați zahărul brun, scorțișoara și coaja într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Scorțișoară
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
7
Rulați aluatul într-un dreptunghi de 15 x 10 inci; periați cu 2 linguri de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Aluat
Rola
8
Presărați amestecul de zahăr brun peste aluat, lăsând o margine de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Aluat
9
Presărați curmale și nuci pecan peste amestecul de zahăr. Începând cu o latură lungă, rola de moda jeleu-rola; prindeți cusătură pentru a sigila (nu sigilați capetele de rola).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci Pecan
Date
Jeleu
Zahăr
Rola
10
Tăiați rola în felii de 18 (1/2 inch).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rola
11
Așezați felii, tăiate cu părțile în sus, într-o tigaie de copt de 13 x 9 inci acoperită cu spray de gătit. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți, aproximativ 1 oră sau până când rulourile și-au dublat dimensiunea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
12
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
13
Descoperă aluatul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
14
Coaceți la 375 timp de 20 de minute sau până când rulourile se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
15
Pentru a pregăti glazura, combinați zahărul pudră, siropul și laptele într-un castron mic; se amestecă cu un tel până se omogenizează.