Rulouri de pui și ciuperci
Această rețetă face 8 porții cu 65 calorii, 5g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 51 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de vin de orez, sare kosher, ciuperci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 25 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Rulouri de pui, ciuperci și Prosciutto, Rulouri de Lasagna de pui, anghinare și ciuperci, și Rulouri De Linte De Ciuperci (Rulouri De Cârnați Vegetarieni).
Instrucțiuni
Înmuiați ciupercile în apă fierbinte timp de 30 de minute; se scurge.
Scoateți tulpinile, apoi tăiați capacele și puneți-le într-un robot de bucătărie.
Adăugați puiul, șunca, ghimbirul, 2 lingurițe sare, vin de orez, ulei de susan, sos de soia, amidon de porumb și albus de ou; puls de 3 sau 4 ori pentru a forma o pastă grosieră. Se amestecă în scallions și jicama. Acoperiți și răciți timp de 30 de minute.
Tăiați partea superioară la 3 sau 4 centimetri de varză și separați frunzele (rezervați fundul pentru o altă utilizare).
Așezați o lingură de umplutură în centrul fiecărei frunze și rotiți-o pentru a închide umplutura.
Așezați cusătura în jos pe o farfurie.
Încălziți 1/4 inch de ulei într-o tigaie mare la foc mediu.
Adăugați rulourile și prăjiți până când puiul este gătit și varza este aurie, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Scurgeți pe prosoape de hârtie, apoi serviți cu sos de soia.