Rulouri De Pui Cu Ierburi
Această rețetă face 12 porții cu 91 calorii, 6g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 58 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți pătrunjel, produs de brânză cu aromă Elvețiană cu 1/3 mai puțin grăsime, jupuit și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 21%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Rețete similare sunt Rulouri De Cină Cu Ierburi, Rulouri De Paște Cu Ierburi, și Rulouri De Cină Cu Ierburi.
Instrucțiuni
Combinați primele 5 ingrediente în robotul de bucătărie și procesați până când firimiturile sunt bine; așezați firimiturile într-un vas puțin adânc și puneți-le deoparte.
Combinați albușurile și apa într-un castron puțin adânc; se amestecă bine și se lasă deoparte.
Așezați fiecare jumătate de piept de pui între 2 foi de folie de plastic rezistentă și aplatizați la o grosime de 1/4 inch folosind un ciocan de carne sau un sucitor. Completați fiecare cu o felie de prosciutto și o jumătate de bucată de brânză.
Rulați moda cu jeleu. Introduceți părțile laterale; fixați fiecare rolă cu murături din lemn. Înmuiați fiecare rulou în amestec de albuș de ou; dragă în amestec de pesmet.
Așezați rulourile, cu cusătura în jos, într-o tigaie de jeleu de 15 x 10 inci acoperită cu spray de gătit.
Coaceți la 350 timp de 30 de minute sau până când ați terminat. Aruncați murăturile din lemn.
Tăiați fiecare rolă în felii subțiri.
Garnisiți cu crenguțe de busuioc, dacă doriți.
Notă: puteți înlocui 6 (3/4 uncii) felii de șuncă fără grăsimi 97%, înjumătățite, pentru prosciutto.