Rulouri De Pui
Pui Roll up-uri este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 492 calorii. Pentru $1.95 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Dacă aveți la îndemână sos de grătar, slănină cu miere, sos de salată și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 5 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 41%. Rețete similare includ Pui Bacon Ranch Lasagna Roll Up-Uri, Rulouri De Lasagna Pentru Congelator, și Cârnați Umplute Pâine Prăjită Franceză Roll Up-Uri.
Instrucțiuni
Rulați fiecare piept de pui (capăt mic până la capăt mare), înfășurați cu felie de slănină și fixați-o cu scobitoare sau suliță de bambus.
Așezați pieptul de pui rulat într-un recipient de sticlă puțin adânc și adăugați pansament pentru salată la marinat. Se acoperă și se pune la frigider timp de 2 ore, întorcându-se ocazional.
Grătar ușor cu ulei și preîncălziți la mare.
Scoateți rulourile de pui din marinată și grătiți-le peste cărbuni fierbinți până se rumenesc slănina; treceți la un loc mai rece pe grătar și gătiți încă 25 de minute sau până când sucurile de pui se limpezesc. Se unge cu sos de grătar, se întoarce și se unge încă 10 minute sau până când este gata de servit.