Rulouri De Primăvară Ușor Coapte

Rulouri De Primăvară Ușor Coapte
Reteta rulouri de primăvară ușor coapte este gata în aproximativ 55 de minute și este cu siguranță un spectaculos fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare vietnameză. Pentru 50 de cenți pe porție, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 8g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 180 de calorii. Este perfect pentru Primăvară. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână morcov, rădăcină de ghimbir, ardei gras și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați Rulouri De Primăvară Coapte, Rulouri De Primăvară Coapte, și Rulouri de primăvară coapte cu Crab pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați varza în sferturi pe lungime și tăiați și aruncați miezul dur. Feliați două sferturi subțire și rezervați-le pe celelalte două pentru o altă utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
2
Tăiați morcovul în bețișoare subțiri de aproximativ 1 inch lungime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
3
Se amestecă varza cu morcovul într-un castron mare și se amestecă sabal oelek (pastă de chili).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De ChiliPastă De Chili
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Tăiați tofu în felii groase de 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
5
Așezați-le pe un strat dublu de prosoape de hârtie. Acoperiți cu un alt strat dublu de prosoape și apăsați ușor pe fiecare felie cu mâinile pentru a îndepărta cât mai multă umiditate.
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
6
Scoateți din prosoape de hârtie și tăiați-le în cuburi mici, de 1/4 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
7
Așezați într-un castron de dimensiuni medii. Într-un alt castron, combinați sosul de soia, apa, oțetul de orez și uleiul de susan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Sos De Prune1 1/2 Cani Sos De Prune
Ciupiți Semințele De Susan AlbCiupiți Semințele De Susan Alb
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
8
Se toarnă peste tofu, amestecând ușor (mi-am folosit mâinile) pentru a distribui sosul fără a rupe tofu-ul. Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Așezați un înveliș cu role de primăvară pe suprafața de lucru cu un colț spre dvs. (Păstrați ambalajele rămase acoperite pentru a preveni uscarea acestora.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extravirgin, Ca GarniturăUlei De Măsline Extravirgin, Ca Garnitură
10
Așezați o lingură plină de amestec de varză în centru și acoperiți-o cu o linie de cuburi de tofu. Aduceți colțul de jos peste umplutură și cele două părți înăuntru, formând un pachet asemănător unui plic. Umeziți colțul de sus cu puțină apă și rulați de jos, apăsând marginea pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
11
Așezați cusătura în jos pe o foaie de copt căptușită cu un covor de silicon sau hârtie pergament. Repetați cu ingredientele rămase.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
12
Coaceți timp de 6-9 minute. Întoarceți și coaceți încă 6-10 minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
13
Serviți cu un sos dulce și acru, cum ar fi sosul de rață de caise.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De RațăSos De Rață
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
DificultateExpert
Gata În55 m.
Porții6
Scor De Sănătate40
Bucătăriivietnamezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista