Rulouri de primăvară rămase de curcan cu sos de merișor dulce și acru

Rulouri de primăvară rămase de curcan cu sos de merișor dulce și acru
Resturi de curcan rulouri de primăvară cu afine sos de scufundare dulce și acru ar putea fi o reteta buna pentru a extinde Hor d ' oeuvre cutie reteta. Pentru 6 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 23 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime per portie. Această rețetă servește 50. Dacă aveți la îndemână sos de stridii, piper măcinat, sos de soia și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 87 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 15 minute. Un cuplu de oameni i-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare vietnameză. Cu o lingură scor de 17%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Rețete similare sunt Rulouri de primăvară rămase de curcan cu sos de merișor dulce și acru, Sos dulce și acru (pentru scufundarea rulourilor de ouă și multe altele), și Rulouri De Primăvară Rămase Din Turcia.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de măsline și uleiul de susan într-un wok sau o tigaie mare la foc mediu-mare până când strălucește. Gatiti si amestecati curcanul, morcovul, usturoiul, piperul negru, ghimbirul si usturoiul si condimentele de ierburi pana cand usturoiul isi elibereaza parfumul, aproximativ 2 minute. Amestecați 2 linguri de sos de soia și continuați să gătiți până când morcovul începe să se înmoaie, aproximativ 5 minute. Se amestecă varza, sosul de stridii și restul de 3 linguri de sos de soia. Continuați să amestecați, până când varza este moale și gătită, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper NegruPiper Negru
Sos De StridiiSos De Stridii
Ulei De SusanUlei De Susan
Ulei De MăslineUlei De Măsline
CondimenteCondimente
Sos De SoiaSos De Soia
VarzăVarză
MorcovMorcov
UsturoiUsturoi
GhimbirGhimbir
Toată TurciaToată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
2
Scoateți amestecul de pe foc și lăsați-l deoparte.
3
Scurgeți orice exces de lichid.
4
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Aliniați mai multe foi de copt cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
5
Pentru a umple ambalajele, separați și așezați ambalajele cu role de arc pe suprafața de lucru, cu punctele pătratului îndreptate în sus și în jos într-o formă de diamant. Lingurați aproximativ 2 linguri de umplutură de curcan într-o linie peste centrul ambalajului și pliați punctul de jos în sus pentru a acoperi umplutura. Îndoiți cele două puncte laterale deasupra ambalajului pliat, pentru a închide complet umplutura. Cele două puncte laterale ar trebui să fie la aproximativ 1 inch distanță. Ferm, dar ușor, rotiți rola de arc într-un cilindru strâns și rotiți învelișul pentru a apăsa ferm punctul rămas. Așezați ambalajele umplute cu cusătura în jos pe foile de copt căptușite cu pergament, astfel încât să nu se atingă. Rolele trebuie să aibă aproximativ grosimea unui deget.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spring Roll WrappersSpring Roll Wrappers
Toată TurciaToată Turcia
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
6
Coaceți rulourile umplute în cuptorul preîncălzit până când încep să se rumenească, aproximativ 15 minute. Puneți sosul de afine într-o cratiță la foc mediu până când sosul este neted, apoi bateți zahărul, oțetul și un strop de sos de soia. Aduceți amestecul la fiert și fierbeți, amestecând sosul, până când zahărul s-a dizolvat și sosul se reduce și se îngroașă ușor, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Sos De SoiaSos De Soia
OțetOțet
RolaRola
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
CuptorCuptor
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
7
Scoateți sosul într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Serviți rulourile fierbinți cu sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
SosSos

Vin recomandat: Gewurztraminer, Chenin Blanc, Riesling

Asiaticul poate fi asociat cu Gewurztraminer, Chenin Blanc și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu.
Galben pal cu paiete de aur galben. Nas Complex și intens, floral și picant în același timp. Are greutate, precum și dulceață, dar potențialul și capacitatea de vârstă sunt atât de impresionante. Notele de condimente și turtă dulce, precum și aciditatea fină, conferă complexitate fructelor galbene cu miere.
Galben pal cu paiete de aur galben. Nas Complex și intens, floral și picant în același timp. Are greutate, precum și dulceață, dar potențialul și capacitatea de vârstă sunt atât de impresionante. Notele de condimente și turtă dulce, precum și aciditatea fină, conferă complexitate fructelor galbene cu miere.
Pale yellow with yellow gold sparkles. Complex and intense nose, floral and spicy at the same time. It has weight as well as sweetness, but it’s the potential and age ability that is so impressive. Spice and gingerbread notes, as well as fine acidity, lend complexity to the honeyed, yellow fruits.
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții50
Scor De Sănătate0
Revista