Rulouri De Primăvară De Pui În Stil Thailandez

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete hor d ' oeuvre, așa că încercați rulourile de primăvară de pui în stil thailandez. Această rețetă face 24 de porții cu 39 calorii, 5g de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Primăvară. 3 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de sos de arahide thailandez, apă, ambalaje 8-1/ rotunde de orez și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este tipică bucătăriei vietnameze. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Încercați Rulouri Vegetariene De Primăvară Fără Gluten Cu Sos De Arahide În Stil Thailandez, Rulouri De Primăvară Thailandeze (Pa Pia), și Pad Thai Role De Primăvară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie mare antiaderentă sau wok la foc mediu-mare până când este fierbinte.
Adăugați pui, ghimbir și usturoi; se prăjește 3 minute.
Adăugați amestecul de salată de varză și 1/4 cană din sosul de arahide; se prăjește până când puiul este gătit, cu aproximativ 3 minute mai mult.
Combinați apa și amidonul de porumb, amestecând până se omogenizează.
Se adaugă în tigaie; gatiti 1 minut sau pana se ingroasa amestecul.
Se ia de pe foc; se amestecă 1/4 cană de coriandru. Se răcește la temperatura camerei.
Amestecul poate fi refrigerat până la 1 zi. (
Rulourile pot fi asamblate în timp ce amestecul este încă rece.) Umpleți un vas puțin adânc cu apă de la robinet foarte fierbinte. Glisați fiecare înveliș de rulou de primăvară în apa fierbinte; lăsați să stea până se înmoaie, aproximativ 30 de secunde.
Scurgeți și transferați pe o foaie de hârtie cerată. Puneți o lingură rotunjită de 1/3 cană de amestec de pui lângă fundul ambalajului, lăsând o margine de 1 inch. Începând de la margine, înfășurați ambalajul cât mai strâns posibil; transferați pe o placă de sculptură. Repetați cu ambalajele rămase și umplutura.
Tăiați capetele în diagonală de pe fiecare rolă; tăiați fiecare rolă în diagonală în patru bucăți (aproximativ 2 inci fiecare); aranjați pe platoul de servire.
Combinați restul de 2 linguri de sos de arahide și sos de soia într-un castron mic de servire; așezat în centrul platoului.
Presărați restul de 2 linguri de coriandru peste rulourile de primăvară și sosul de scufundare. (Aperitivele pot fi acoperite și răcite cu până la 2 ore înainte de servire și pot sta încă 2 ore la temperatura camerei fără a se usca.)