Rulouri De Primăvară De Porc
Reteta de carne de porc de primăvară este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță o mare lactate gratuit opțiune pentru iubitorii de mâncare vietnameză. Această rețetă servește 18 și costă 76 de cenți pe porție. Acest hor d ' oeuvre are 196 calorii, 8g de proteine, și 6g de grăsime per portie. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Primăvară. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați piper, fulgi de piper, sos de soia și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este excelent. Încercați Rulouri De Primăvară De Porc, Rulouri De Primăvară De Porc, și Rulouri De Primăvară De Porc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, gătiți carnea de porc la foc mediu până nu mai este roz; scurgeți. Se amestecă morcovul, ceapa, usturoiul, ghimbirul, coriandrul, chimenul, uleiul, fulgii de piper, sarea și piperul până se amestecă.
Adăugați apa, sosul de soia și zahărul. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți, neacoperit, timp de 3-5 minute sau până când lichidul este evaporat.
Transferați într-un castron; rece. Se acoperă și se dă la frigider timp de 1 oră sau până se răcește.
Gatiti taitei conform instructiunilor pachetului.
Scurgeți și clătiți în apă rece; scurgeți bine. Umpleți un castron puțin adânc cu apă. Înmuiați o hârtie de orez în apă doar până când este flexibilă, aproximativ 30-45 de secunde (în funcție de grosimea hârtiei de orez); îndepărtați, permițând scurgerea excesului de apă.
Așezați pe o suprafață plană.
Strat amestec de carne și tăiței în jos Centru; top cu romaine. Îndoiți ambele capete peste umplutură; pliați o parte lungă peste umplutură, apoi rulați bine.
Așezați cusătura în jos pe un platou de servire. Repetați cu ingredientele rămase.
Acoperiți cu prosoape de hârtie umede până la servire.
Tăiați rulourile în diagonală pe jumătate și serviți cu sos dulce de chili.