Rulouri De Primăvară De Porc

Rulouri De Primăvară De Porc
Reteta de carne de porc de primăvară este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță o mare lactate gratuit opțiune pentru iubitorii de mâncare vietnameză. Această rețetă servește 18 și costă 76 de cenți pe porție. Acest hor d ' oeuvre are 196 calorii, 8g de proteine, și 6g de grăsime per portie. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Primăvară. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați piper, fulgi de piper, sos de soia și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este excelent. Încercați Rulouri De Primăvară De Porc, Rulouri De Primăvară De Porc, și Rulouri De Primăvară De Porc pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, gătiți carnea de porc la foc mediu până nu mai este roz; scurgeți. Se amestecă morcovul, ceapa, usturoiul, ghimbirul, coriandrul, chimenul, uleiul, fulgii de piper, sarea și piperul până se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Ulei De Măsline, Pentru PrăjireUlei De Măsline, Pentru Prăjire
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De VanilieBoabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De Vanilie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata GrosierCeapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
2
Adăugați apa, sosul de soia și zahărul. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți, neacoperit, timp de 3-5 minute sau până când lichidul este evaporat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
3
Transferați într-un castron; rece. Se acoperă și se dă la frigider timp de 1 oră sau până se răcește.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Gatiti taitei conform instructiunilor pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
5
Scurgeți și clătiți în apă rece; scurgeți bine. Umpleți un castron puțin adânc cu apă. Înmuiați o hârtie de orez în apă doar până când este flexibilă, aproximativ 30-45 de secunde (în funcție de grosimea hârtiei de orez); îndepărtați, permițând scurgerea excesului de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spring Roll WrappersSpring Roll Wrappers
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Așezați pe o suprafață plană.
7
Strat amestec de carne și tăiței în jos Centru; top cu romaine. Îndoiți ambele capete peste umplutură; pliați o parte lungă peste umplutură, apoi rulați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
8
Așezați cusătura în jos pe un platou de servire. Repetați cu ingredientele rămase.
9
Acoperiți cu prosoape de hârtie umede până la servire.
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
10
Tăiați rulourile în diagonală pe jumătate și serviți cu sos dulce de chili.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Chili DulceSos De Chili Dulce
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții18
Scor De Sănătate49
Bucătăriivietnamezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista