Rulouri de primăvară cu creveți și carne de porc

Rulouri de primăvară cu creveți și carne de porc
Rulourile de primăvară cu creveți și carne de porc ar putea satisface pofta vietnameză în aproximativ 1 oră și 30 de minute. Pentru $9.41 pe portie, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 1. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 1543 calorii, 106g de proteine, și 46G de grăsime pe porție. Un amestec de ouă, morcov, ambalaje de primăvară și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Primăvară. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Rulouri de primăvară cu creveți și carne de porc, Rulouri de primăvară cu creveți de porc, și Rulouri de primăvară vietnameze de porc și creveți.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, aruncați creveții cu 1 linguriță de sos de soia și 1/4 linguriță fiecare de sare și piper. Într-un alt castron, aruncați carnea de porc cu restul de 1 linguriță de sos de soia și 1/4 linguriță fiecare din uleiul de susan, sare și piper. Acoperiți și refrigerați creveții și carnea de porc timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ulei De SusanUlei De Susan
Sos De SoiaSos De Soia
CrevețiCreveți
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Între timp, într-un castron mic, acoperiți shiitake-ul uscat cu apa fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Lăsați ciupercile să stea până se înmoaie, aproximativ 20 de minute. Aruncați tulpinile de ciuperci și tăiați subțire capacele shiitake.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
4
Într-o tigaie mică antiaderentă, încălziți 1 linguriță de ulei vegetal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei VegetalUlei Vegetal
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați jumătate din ouăle bătute, întinzându-le pe fundul tigaiei. Gatiti la foc mic pana aproape setat, 30 de secunde. Întoarceți cu grijă oul și gătiți până se fixează, aproximativ 10 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Se transferă pe o farfurie și se taie în fâșii subțiri.
7
Într-o tigaie mare antiaderentă, încălziți 1 lingură de ulei vegetal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei VegetalUlei Vegetal
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Adăugați creveții și gătiți la foc moderat, amestecând, până când sunt fierte, aproximativ 1 minut. Folosind o lingură cu fante, transferați creveții într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
BolBol
9
Adăugați usturoiul în tigaie și gătiți până când este parfumat, aproximativ 20 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Adăugați carnea de porc și gătiți, rupând carnea, până când nu rămâne roz, 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Carne De PorcCarne De Porc
11
Adăugați carnea de porc la creveți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
Carne De PorcCarne De Porc
12
Încălziți restul de 2 lingurițe de ulei vegetal în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei VegetalUlei Vegetal
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
13
Adăugați morcovul, jicama, fasolea verde și shiitake și gătiți la foc moderat, aruncând, până când legumele se înmoaie, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole VerdeFasole Verde
LegumeLegume
MorcovMorcov
JicamaJicama
14
Adăugați la creveți și carne de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
Carne De PorcCarne De Porc
15
Într-o cratiță mare, încălziți restul de 1 litru de ulei vegetal la 37
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei VegetalUlei Vegetal
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
16
Adăugați inelele de șalotă și gătiți, amestecând de câteva ori, până se rumenesc și crocante, aproximativ 2 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați pe prosoape de hârtie pentru a se scurge, apoi adăugați la umplutura ruloului de primăvară împreună cu fâșiile de ou, castravetele și restul de 1/2 linguriță de ulei de susan. Aruncați bine și condimentați cu sare și piper alb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper AlbPiper Alb
Ulei De SusanUlei De Susan
CastraveteCastravete
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
RolaRola
SareSare
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
17
Pe o suprafață de lucru, periați marginea a 1 înveliș de rulou cu arc cu puțin din ouăle bătute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spring Roll WrappersSpring Roll Wrappers
OuăOuă
18
Întindeți 1/3 cană din umplutura de creveți și carne de porc pe ambalaj. Aduceți capătul inferior al ambalajului peste umplutură și înfășurați ambalajul ca un trabuc, pliant în margini în timp ce rulați. Repetați cu ambalajele rămase, umplutura și ouăle bătute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
OuăOuă
Carne De PorcCarne De Porc
RolaRola
19
Reîncălziți uleiul vegetal la 37
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei VegetalUlei Vegetal
20
Lucrând în loturi, prăjiți rulourile de primăvară, rotind o dată sau de două ori, până se rumenesc și crocante, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
21
Scurgeți pe prosoape de hârtie. Păstrați rulourile de primăvară gătite calde într-un cuptor preîncălzit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
CuptorCuptor
22
Tăiați fiecare rulou de primăvară în jumătate, aranjați pe un platou și serviți cu sos de chile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
SosSos
RolaRola

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ai putea încerca este Esperto Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 10 dolari.
Esperto Pinot Grigio
Esperto Pinot Grigio
Culoare strălucitoare de paie cu reflexe de aur. Crisp și curat, cu nas delicat de floare de portocal și trandafir sălbatic cu caise, piersic alb și coajă de portocală. Crisp, uscat și bine structurat cu măr auriu și citrice.Minunat versatil. Excelent ca aperitiv și complementul perfect pentru aperitive ușoare, salate, pui la grătar și fructe de mare proaspete. Bucurați-vă bine răcit.
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții1
Scor De Sănătate76
Revista