Rulourile de primăvară cu creveți și carne de porc ar putea satisface pofta vietnameză în aproximativ 1 oră și 30 de minute. Pentru $9.41 pe portie, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 1. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 1543 calorii, 106g de proteine, și 46G de grăsime pe porție. Un amestec de ouă, morcov, ambalaje de primăvară și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Primăvară. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Rulouri de primăvară cu creveți și carne de porc, Rulouri de primăvară cu creveți de porc, și Rulouri de primăvară vietnameze de porc și creveți.
Instrucțiuni
1
Într-un castron, aruncați creveții cu 1 linguriță de sos de soia și 1/4 linguriță fiecare de sare și piper. Într-un alt castron, aruncați carnea de porc cu restul de 1 linguriță de sos de soia și 1/4 linguriță fiecare din uleiul de susan, sare și piper. Acoperiți și refrigerați creveții și carnea de porc timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Ulei De Susan
Sos De Soia
Creveți
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Între timp, într-un castron mic, acoperiți shiitake-ul uscat cu apa fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Lăsați ciupercile să stea până se înmoaie, aproximativ 20 de minute. Aruncați tulpinile de ciuperci și tăiați subțire capacele shiitake.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
4
Într-o tigaie mică antiaderentă, încălziți 1 linguriță de ulei vegetal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Adăugați jumătate din ouăle bătute, întinzându-le pe fundul tigaiei. Gatiti la foc mic pana aproape setat, 30 de secunde. Întoarceți cu grijă oul și gătiți până se fixează, aproximativ 10 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Se transferă pe o farfurie și se taie în fâșii subțiri.
7
Într-o tigaie mare antiaderentă, încălziți 1 lingură de ulei vegetal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Adăugați creveții și gătiți la foc moderat, amestecând, până când sunt fierte, aproximativ 1 minut. Folosind o lingură cu fante, transferați creveții într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
Bol
9
Adăugați usturoiul în tigaie și gătiți până când este parfumat, aproximativ 20 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
10
Adăugați carnea de porc și gătiți, rupând carnea, până când nu rămâne roz, 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne
Carne De Porc
11
Adăugați carnea de porc la creveți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți
Carne De Porc
12
Încălziți restul de 2 lingurițe de ulei vegetal în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
13
Adăugați morcovul, jicama, fasolea verde și shiitake și gătiți la foc moderat, aruncând, până când legumele se înmoaie, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde
Legume
Morcov
Jicama
14
Adăugați la creveți și carne de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți
Carne De Porc
15
Într-o cratiță mare, încălziți restul de 1 litru de ulei vegetal la 37
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
16
Adăugați inelele de șalotă și gătiți, amestecând de câteva ori, până se rumenesc și crocante, aproximativ 2 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați pe prosoape de hârtie pentru a se scurge, apoi adăugați la umplutura ruloului de primăvară împreună cu fâșiile de ou, castravetele și restul de 1/2 linguriță de ulei de susan. Aruncați bine și condimentați cu sare și piper alb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Alb
Ulei De Susan
Castravete
Ceapă Eșalotă
Rola
Sare
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
Prosoape De Hârtie
17
Pe o suprafață de lucru, periați marginea a 1 înveliș de rulou cu arc cu puțin din ouăle bătute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spring Roll Wrappers
Ouă
18
Întindeți 1/3 cană din umplutura de creveți și carne de porc pe ambalaj. Aduceți capătul inferior al ambalajului peste umplutură și înfășurați ambalajul ca un trabuc, pliant în margini în timp ce rulați. Repetați cu ambalajele rămase, umplutura și ouăle bătute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Ouă
Carne De Porc
Rola
19
Reîncălziți uleiul vegetal la 37
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal
20
Lucrând în loturi, prăjiți rulourile de primăvară, rotind o dată sau de două ori, până se rumenesc și crocante, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rola
21
Scurgeți pe prosoape de hârtie. Păstrați rulourile de primăvară gătite calde într-un cuptor preîncălzit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
Cuptor
22
Tăiați fiecare rulou de primăvară în jumătate, aranjați pe un platou și serviți cu sos de chile.
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ai putea încerca este Esperto Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 10 dolari.