Rulouri de primăvară cu creveți și arpagic
Reteta creveți și arpagic rulouri de primăvară ar putea satisface pofta ta vietnameză în aproximativ 15 minute. Această rețetă face 12 porții cu 138 calorii, 16g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru $2.09 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați oțet de orez, suc de lămâie, coriandru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 5 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. Acesta va fi un hit la dvs Primăvară eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Încercați Rulouri De Creveți Cu Arpagic De Lămâie Mayo Și Rucola, Rulouri De Primăvară Cu Creveți, și Rulouri De Primăvară Cu Creveți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți o oală mare cu apă la fierbere. Reduceți la foc mic.
Adăugați creveții curățați; braconați până la roz, aproximativ 2 minute, în funcție de dimensiune. Folosind o lingură cu fante, scoateți creveții într-un castron și acoperiți cu apă rece pentru a opri gătitul.
Scurgere. Feliați 18 creveți în jumătate de lungime înțelept. Pune deoparte.Întoarceți apa la fierbere.
Adăugați vermicelli și gătiți, amestecând des până se înmoaie, aproximativ 2 minute.
Se ia de pe foc și se scurg tăiței.
Transferați-le într-un castron mare și aruncați-le cu suc de lime de cupă de la suc de lămâie, ulei de susan și sare. Pune deoparte.Folosind un castron superficial sau o farfurie de plăcintă umplută cu apă caldă, înmuiați un înveliș de hârtie de orez în apă timp de aproximativ 5 secunde. Învelișul devine ușor flexibil, dar rămâne în mare parte greu. Se va înmuia și mai mult în afara apei.
Lăsați excesul de apă să se scurgă și ucideți învelișul pe o suprafață de lucru.
Lay aproximativ cupa de vermicelli de la aproximativ 3 centimetri centrat pe treimea inferioară a învelișului, formând-o într-o formă de jurnal de aproximativ 3 inci lungime. Se acoperă cu 3 creveți netăiați și o cantitate mică de castraveți. Îndoiți ambele părți peste grămadă întâlnind capetele în centru. Îndoiți clapeta inferioară peste grămadă.Lucrând din partea de jos, cu atenție și cât mai strâns posibil, dar menținând o formă uniformă îngrijită, rotiți ambalajul rândul său, astfel încât vermicelli să fie orientat în sus.
Așezați 3 jumătăți de creveți, tăiate cu fața în sus, într-o linie îngrijită chiar deasupra grămezii de ingrediente rulate deasupra cu 3 sau 4 bucăți de arpagic. Continuați să rulați astfel încât creveții și arpagicul să fie închise, dar vizibile prin învelișul de hârtie de orez. Puteți lăsa o parte din arpagic să atârne pe margine dacă vă place sau le tăiați frumos.
Așezați rola finită pe o farfurie și acoperiți-o cu un prosop de hârtie umed. Repetați procesul de încă 11 ori.
Serviți-le cu frunze de salată ca înveliș cu câteva frunze de mentă și coriandru aruncate deasupra.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveți în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ai putea încerca este Santa Margherita Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.
![Santa Margherita Pinot Grigio]()
Santa Margherita Pinot Grigio
Un galben pai PAL. Parfum curat, crocant, cu note intense, dar elegante de gutui. Fructe proaspete, armonioase, declanșate de o ușoară dulceață, cu un finisaj lung, plin de aromă delicată, acidulată.