Rulouri De Patiserie Cu Parmezan Cu Sparanghel

Rulouri De Patiserie Cu Parmezan Cu Sparanghel
Rulourile de patiserie cu parmezan cu sparanghel necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 96 de porții cu 42 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 23 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ulei de trufe, gălbenușuri de ou, parmigiano-reggiano și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Epicurious. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Rulouri De Patiserie Cu Parmezan Cu Sparanghel, Patiserie cu cremă de sparanghel și parmezan, și (nu)rulouri de cârnați-rulouri de patiserie cu linte franceză cu Le conservate pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Desfaceți foile de patiserie și înjumătățiți fiecare paralel cu liniile de pliere.
2
Rulați 1 jumătate (păstrați cele 3 jumătăți rămase răcite, acoperite cu folie de plastic) într - un dreptunghi de 20 x 7 inci cu un sucitor înfăinat pe o suprafață bine făinată. (Patiseria se va micșora ușor după rulare.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
3
Îndepărtați excesul de făină de pe suprafața de lucru și de pe ambele părți ale produselor de patiserie, apoi tăiați toate marginile cu un cuțit ascuțit pentru a face uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
4
Tăiați transversal în dreptunghiuri de 6 (6 1/2 pe 3 inci).
5
Ungeți dreptunghiurile cu puțină spălare de ou și presărați fiecare uniform cu 1 lingură de brânză ambalată, lăsând o margine de 1/2 inch pe laturile lungi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
6
Așezați o tulpină de sparanghel de-a lungul a 1 latură lungă, apoi înfășurați sparanghelul în patiserie, apăsând cusătura pentru a sigila. Faceți mai multe rulouri cu produse de patiserie rămase, brânză și sparanghel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
7
Aranjați rulourile, cusăturile laterale în jos, la aproximativ 1 inch distanță pe foi de copt ușor unse și periați ușor partea superioară și părțile laterale cu spălare cu ouă. Se răcește rulourile până când patiseria este fermă, cel puțin 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
8
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Coaceți rulourile în loturi în mijlocul cuptorului până când sunt umflate și aurii, aproximativ 16 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
10
Transferați cu o spatulă metalică pe o tăietură și tăiați la aproximativ 1/2 inch de capete. Înjumătățiți fiecare rolă în cruce, apoi, începând cu aproximativ 1/2 inch de la fiecare capăt, tăiați fiecare secțiune în diagonală în jumătate (vezi fotografia, opusă). Așezați rulourile de sparanghel la capăt, 2 câte 2 pe platouri și stropiți fiecare cu 1 picătură de ulei de trufe (dacă utilizați).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De TrufeUlei De Trufe
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
11
Se servește cald.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții96
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista