Ton la grătar cu fasole albă și salată de ceapă carbonizată
Nevoie de o curs principal fără gluten, fără lactate și pescatarian? Tonul la grătar cu fasole albă și salată de ceapă carbonizată ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 4. O porție conține 449 calorii, 49G de proteine, și 13g de grăsime. Pentru $7.79 pe portie, această rețetă acoperă 45% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de pătrunjel cu frunze plate, sare, capere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este grozav. Încercați Salată de ton, fasole albă și ceapă roșie, Salată de fasole albă și ton, și Salată De Ton Și Fasole Albă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti tonul, combinați primele 6 ingrediente într-o pungă mare de plastic cu fermoar.
Adăugați ton în pungă;sigiliu. Marinați la frigider 30 de minute, întorcându-vă o dată.
Scoateți tonul din pungă; aruncați marinada.
Așezați tonul pe grătar acoperit cu spray de gătit; grătiți 2 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere.
Pentru a pregăti salata, așezați felii de ceapă pe grătar acoperit cu spray de gătit; grătiți 5 minute pe fiecare parte sau până se înmoaie. Se răcește și se toacă.
Combinați oțetul și următoarele 5 ingrediente (prin usturoi) într-un castron mare, amestecând cu un tel până se omogenizează.
Adăugați ceapă, castraveți, pătrunjel, capere și fasole în amestecul de oțet; aruncați pentru a acoperi. Aranjați 1 1/2 căni de salată verde pe fiecare dintre cele 4 farfurii. Completați fiecare porție cu aproximativ 1/2 cană amestec de ceapă și 1 friptură de ton.
Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz
Tonul funcționează foarte bine cu vinul Merlot, Pinot Noir și rosul. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Grgich Hills Estate Merlot cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 47 de dolari pe sticlă.
Grgich Hills Estate Merlot
Un Merlot cu climă rece, cu arome strălucitoare de fructe și aciditate plăcută gurii din podgoriile Grgich Hills din sudul Văii Napa, cultivate fără îngrășăminte artificiale, pesticide sau erbicide. Cu arome minunat complexe de afine, cedru și alune prăjite, acest vin este partenerul perfect cu filet de vită, raft de miel sau carne de porc prăjită.