Tonul Italian Se Topește

Tonul Italian Se Topește
Nevoie de o felul principal pescatarian? Topiturile italiene de ton ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 570 calorii, 26g de proteine, și 36g de grăsime fiecare. Pentru $1.34 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de tunan solid în apă, pâine, kalamata și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 12 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Încercați Tonul Italian Se Topește, Tonul Italian Se Topește, și Tonul Se Topește pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Setați raftul cuptorului la 4 inci de broiler și preîncălziți. Tapetați o foaie de copt cu margini cu folie. Feliați pâinea în treimi, apoi feliați fiecare treime în jumătate pe lungime, astfel încât să aveți 6 bucăți egale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine De PâinePâine De Pâine
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
2
Ton fulg într-un castron mediu. Se amestecă uleiul, sucul de lămâie, pătrunjelul și măslinele. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Suc De LămâieSuc De Lămâie
PătrunjelPătrunjel
MăslineMăsline
TonTon
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Întindeți amestecul de ton uniform peste fiecare bucată de pâine și presărați brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
PâinePâine
TonTon
4
Așezați pe foaia de copt și fierbeți până când brânza clocotește, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
5
Serviți imediat.

Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz

Tunan în meniu? Încercați să vă împerecheați cu vinul Merlot, Pinot Noir și rosul. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Colecția Raymond R Merlot cu un rating de 4,1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Colecția Raymond R Merlot
Colecția Raymond R Merlot
Merlot umple gura cu arome netede de cireșe, zmeură și prune, împreună cu indicii de pământ și condimente în finisajul de vanilie prăjită. Corpolent, dar abordabil, cu un echilibru bun de acid și taninuri. Asociați - vă cu orice, de la somon la grătar, filet de porc, pui la grătar și coaste până la curry roșu thailandez sau tagine marocane.
DificultateNormal
Gata În12 m.
Porții6
Scor De Sănătate7
Revista