Tonul Italian Se Topește
Nevoie de o felul principal pescatarian? Topiturile italiene de ton ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 570 calorii, 26g de proteine, și 36g de grăsime fiecare. Pentru $1.34 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de tunan solid în apă, pâine, kalamata și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 12 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Încercați Tonul Italian Se Topește, Tonul Italian Se Topește, și Tonul Se Topește pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Setați raftul cuptorului la 4 inci de broiler și preîncălziți. Tapetați o foaie de copt cu margini cu folie. Feliați pâinea în treimi, apoi feliați fiecare treime în jumătate pe lungime, astfel încât să aveți 6 bucăți egale.
Ton fulg într-un castron mediu. Se amestecă uleiul, sucul de lămâie, pătrunjelul și măslinele. Se condimentează cu sare și piper.
Întindeți amestecul de ton uniform peste fiecare bucată de pâine și presărați brânză.
Așezați pe foaia de copt și fierbeți până când brânza clocotește, 1 până la 2 minute.
Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz
Tunan în meniu? Încercați să vă împerecheați cu vinul Merlot, Pinot Noir și rosul. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Colecția Raymond R Merlot cu un rating de 4,1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Colecția Raymond R Merlot
Merlot umple gura cu arome netede de cireșe, zmeură și prune, împreună cu indicii de pământ și condimente în finisajul de vanilie prăjită. Corpolent, dar abordabil, cu un echilibru bun de acid și taninuri. Asociați - vă cu orice, de la somon la grătar, filet de porc, pui la grătar și coaste până la curry roșu thailandez sau tagine marocane.