Rulouri De Ovăz

Rulouri De Ovăz
Nevoie de un pâine vegetariană? Rulourile de ovăz ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 24 și costă 11 cenți pe porție. O porție conține 100 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 55 minute. Un amestec de scurtare, făină, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Încercați Afine Zucchini Ovăz Baruri, afine bananan ovăz baruri, și Chewy No-Bake cereale și ovăz baruri pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mică, încălziți laptele până se formează bule în jurul părților laterale ale cratiței.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Scoateți din căldură. Într-un castron mare, turnați lapte peste ovăz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LapteLapte
OvăzOvăz
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Adăugați scurtarea și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScurtareaScurtarea
SareSare
4
Se lasă să stea până când amestecul se răcește până la 110-115-115-se amestecă din când în când.
5
Într-un castron mare, dizolvați drojdia în apă caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
DrojdieDrojdie
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Adăugați amestecul de ovăz, zahărul, oul, gălbenușul de ou și 2 căni de făină. Bateți până se omogenizează. Amestecați suficientă făină rămasă pentru a forma un aluat moale (aluatul va fi lipicios).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
OuăOuă
7
Întoarceți-vă pe o suprafață înmuiată; frământați până la neted și elastic, aproximativ 6-8 minute.
8
Se pune într-un bol uns, întorcându-se o dată pentru a unge blatul. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald până se dublează, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
9
Punch aluat în jos. Întoarceți-vă pe o suprafață ușor înmuiată; împărțiți în 24 de bucăți. Formați fiecare într-o rolă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
PunchPunch
RolaRola
10
Așezați în căni de brioșă unsă. Acoperiți și lăsați să crească până se dublează, aproximativ 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De BrioșăGarnituri De Brioșă
11
Într-un castron mic, combinați ovăzul și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OvăzOvăz
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
12
Ungeți albusul de ou peste rulouri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
RolaRola
13
Se presară cu amestec de ovăz.
14
Coaceți la 375 de minute timp de 12-15 minute sau până se rumenesc. Se răcește timp de 1 minut înainte de a scoate din tigăi în rafturi de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
15
Serviți cald.
DificultateExpert
Gata În55 m.
Porții24
Scor De Sănătate0
Revista