Nevoie de un pâine vegetariană? Rulourile de ovăz ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 24 și costă 11 cenți pe porție. O porție conține 100 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 55 minute. Un amestec de scurtare, făină, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Încercați Afine Zucchini Ovăz Baruri, afine bananan ovăz baruri, și Chewy No-Bake cereale și ovăz baruri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mică, încălziți laptele până se formează bule în jurul părților laterale ale cratiței.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Scoateți din căldură. Într-un castron mare, turnați lapte peste ovăz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte
Ovăz
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Adăugați scurtarea și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scurtarea
Sare
4
Se lasă să stea până când amestecul se răcește până la 110-115-115-se amestecă din când în când.
5
Într-un castron mare, dizolvați drojdia în apă caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Drojdie
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Adăugați amestecul de ovăz, zahărul, oul, gălbenușul de ou și 2 căni de făină. Bateți până se omogenizează. Amestecați suficientă făină rămasă pentru a forma un aluat moale (aluatul va fi lipicios).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De Ou
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Ouă
7
Întoarceți-vă pe o suprafață înmuiată; frământați până la neted și elastic, aproximativ 6-8 minute.
8
Se pune într-un bol uns, întorcându-se o dată pentru a unge blatul. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald până se dublează, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
9
Punch aluat în jos. Întoarceți-vă pe o suprafață ușor înmuiată; împărțiți în 24 de bucăți. Formați fiecare într-o rolă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Punch
Rola
10
Așezați în căni de brioșă unsă. Acoperiți și lăsați să crească până se dublează, aproximativ 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De Brioșă
11
Într-un castron mic, combinați ovăzul și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ovăz
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
12
Ungeți albusul de ou peste rulouri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De Ou
Rola
13
Se presară cu amestec de ovăz.
14
Coaceți la 375 de minute timp de 12-15 minute sau până se rumenesc. Se răcește timp de 1 minut înainte de a scoate din tigăi în rafturi de sârmă.