Rulourile de ou de conopidă cu sos dulce și acru ar putea fi doar Chineză rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 3 și costă 2,87 USD pe porție. Acest hor d ' oeuvre are 519 calorii, 13g de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Mergeți la magazin și ridicați amestecul de salată de varză, siropul de arțar, uleiul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Încercați Rulourile de ou ale mamei cu sos dulce și acru, Sos dulce și acru (pentru înmuierea rulourilor de ouă și multe altele), și Rulouri savuroase de ou de pui cu sos dulce și acru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Umplere:.
2
Încălziți uleiul în tigaie.La foc mare-mediu, sotati usturoiul si jalapeno pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lime, Suc, Plus Felii Pentru Garnitură
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Adăugați conopida, salata de varză și sotati până se ofilesc, dar încă crocante.Puneți ardeiul gras și ceapa verde, sotati încă 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Măsline întregi Coapte
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
4
Se ia de pe foc și se amestecă caju, ulei de susan, sare și piper. Păstrați deoparte să se răcească.Preîncălziți cuptorul la 204°.asamblarea și coacerea ruloului de ou:.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Ciupiți Semințele De Susan Alb
Caju
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Așezați pielea ruloului de ou în fața dvs., astfel încât să arate ca un diamant, cu punctul inferior spre dvs.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
6
Așezați 2 linguri de umplutură răcită chiar sub centru.Îndoiți punctul inferior al diamantului peste și în jurul umpluturii. Apoi, pliați colțurile din stânga și din dreapta peste umplere.Finalizați rulând bine ruloul de ou ca un burrito. Umeziți colțul de sus cu puțină apă. Repetați pentru încă aproximativ 15 skin-uri.Pulverizați o foaie de copt cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
7
Așezați rulourile de ou cu cusătura în jos pe foaia unsă. Folosiți spray de gătit pentru a acoperi ușor partea superioară a ruloului de ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
8
Coaceți timp de 10 minute, întoarceți părțile laterale și coaceți încă 8 - 10 minute, până când părțile laterale sunt maronii aurii.PENTRU SOSUL DULCE ȘI ACRU:.Se amestecă toate ingredientele împreună până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze Proaspete De Coriandru Tocate (aproximativ 1 Uncie în Greutate, Aproximativ 4 Până La 6 Crenguțe), Plus Aproximativ 6 Crenguțe Pentru Garnitură
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Serviți rulourile de ou cu sosul de scufundare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Scufundare
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale