Rulouri De Nuc De Secară

Rulouri De Nuc De Secară
Rulourile de nucă de secară ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. O porție conține 212 calorii, 6g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 24. Pentru 33 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați miere ușoară, ceapă, făină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pâine De Secară Daneză, Terci De Pâine De Secară Daneză (Arllebra...........), și Rulouri de afine și nuci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tapetați 2 foi mari de copt cu hârtie pergament. 3gătiți ceapa cu 1/4 linguriță sare în ulei într-o tigaie de 10 inci la foc mediu, amestecând ocazional, până se înmoaie, 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
TigaieTigaie
2
Scurgeți ceapa într-o sită așezată peste un bol, rezervând ceapa. Se amestecă laptele în ulei de ceapă în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
LapteLapte
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
BolBol
3
Se amestecă drojdia, apa caldă și mierea într-un castron mare și se lasă să stea până se spumează, aproximativ 5 minute. (Dacă amestecul nu face spumă, începeți din nou cu drojdie nouă.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
MiereMiere
ApăApă
DrojdieDrojdie
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Se amestecă făina, piperul, amestecul de lapte și restul de 2 3/4 lingurițe de sare în amestecul de drojdie cu o lingură de lemn sau o spatulă de cauciuc până se formează un aluat moale. Întoarceți aluatul pe o suprafață făinoasă și frământați, prăfuind suprafața și mâinile cu suficientă făină pentru a împiedica aluatul să se lipească, până când aluatul este elastic și neted, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
DrojdieDrojdie
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
5
Pat aluat într-un pătrat de 9 inch si se presara cu ceapa si nuci. Îndoiți aluatul pentru a închide umplutura și ciupiți marginile pentru a sigila. Frământați pentru a distribui ceapa și nucile în aluat, pudrând cu suficientă făină pentru a împiedica aluatul să se lipească, aproximativ 2 minute. (Aluatul va fi plin de cocoloașe; dacă ies nuci sau bucăți de ceapă, împingeți-le înapoi.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
NuciNuci
CeapăCeapă
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
NuciNuci
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
6
Puneți aluatul într-un castron mare cu ulei și întoarceți-l pentru a acoperi. Acoperiți vasul cu folie de plastic și un prosop de bucătărie și lăsați aluatul să crească într-un loc fără curenți, la temperatura camerei calde, până se dublează, 1 1/2 până la 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De BucătărieProsoape De Bucătărie
Folie De PlasticFolie De Plastic
BolBol
7
Puneți aluatul în jos (nu frământați), apoi înjumătățiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
PunchPunch
8
Rulați jumătate de aluat pe o suprafață ușor făinată, cu mâinile ușor făinoase, într-un buștean lung de 12 inci (păstrați restul pe jumătate acoperit cu folie de plastic).
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
9
Tăiați jurnalul în 12 bucăți egale și rotiți fiecare într-o bilă prin cupping mâna și împingând aluatul pe suprafața de lucru în timp ce rulați într-o mișcare circulară. Aranjați rulourile la 2 centimetri distanță pe o foaie de copt. Acoperiți rulourile cu un prosop de bucătărie (nu pânză de pământ). Faceți mai multe rulouri cu aluatul rămas, aranjându-le și acoperindu-le pe a doua foaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De BucătărieProsoape De Bucătărie
Foaie De CoptFoaie De Copt
10
Lăsați aluatul să crească într-un loc fără curenți la temperatura camerei calde până se dublează, 1 până la 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
11
Preîncălziți cuptorul la 375 F cu rafturi în treimi superioare și inferioare.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
12
Se spală rulourile cu ou și se presară cu semințe de nigella.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
SemințeSemințe
OuăOuă
13
Coaceți, schimbând poziția foilor la jumătatea drumului, până se rumenesc, 20 până la 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
14
Transferați rulourile într-un raft și răciți cel puțin 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
1
Rulourile sunt cele mai bune în ziua în care sunt făcute, dar pot fi congelate (se răcesc complet, apoi se înfășoară bine) 1 lună. Se decongelează, apoi se reîncălzește pe o foaie de copt într-un cuptor de 350 litri F până se încălzește, 5 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții24
Scor De Sănătate11
Revista