Rulouri De Mână Cu Ton Picant

Rulouri De Mână Cu Ton Picant
Această rețetă face 12 porții cu 256 calorii, 9g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Dacă $1.55 pe portie se încadrează în bugetul dvs., rulourile de mână Picante de ton ar putea fi o mare fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, alge marine, ulei de susan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Încercați Rulouri de mână cu ton picant fără orez, Rulouri De Mână Cu Creveți Picante Cu Conținut Scăzut De Carbohidrați, și Rulouri Picante De Ton pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți orezul într-o cratiță mică și adăugați 1 1/4 căni de apă. Aduceți la fierbere, apoi acoperiți, reduceți focul la minim și gătiți până când apa este absorbită, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Se ia de pe foc și se lasă să stea, acoperit, 10 minute. Între timp, bateți oțetul de orez, zahărul și 1 linguriță de sare într-un castron mare. Amestecați ușor semințele de susan și orezul fiert cu o spatulă de cauciuc și lăsați să se răcească la temperatura camerei. (Orezul poate fi făcut cu până la 2 ore înainte; acoperiți cu o cârpă umedă.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De OrezOțet De Orez
Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie Rasă și Coajă De Portocală)Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie Rasă și Coajă De Portocală)
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
1
Combinați maioneza, sucul de lămâie, Sriracha, sosul de soia, uleiul de susan și ghimbirul într-un castron mediu. Acoperiți și refrigerați până când sunt gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Ceașcă Edamame Congelată, DezghețatăCeașcă Edamame Congelată, Dezghețată
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
SrirachaSriracha
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Faceți tonul: frecați tonul cu 1/2 linguriță fiecare sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
3
Încălziți o tigaie antiaderentă la foc mediu-mare până când este fierbinte.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
4
Adăugați uleiul vegetal, apoi adăugați tonul și căutați până se rumenesc, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare
5
Se transferă pe o farfurie și se dă la frigider până când este gata de utilizare sau până la 1 oră.
6
Asamblați rulourile: prăjiți algele fluturând-o direct peste un arzător cu gaz sau electric la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Alge MarineAlge Marine
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
7
Tăiați fiecare foaie în jumătate cu foarfece de bucătărie pentru a face 12 dreptunghiuri. Tăiați subțire tonul și condimentați cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare
8
Așezați un dreptunghi de alge marine pe o suprafață de lucru cu o latură lungă orientată spre dvs. Apăsați niște orez pe partea stângă a foii folosind degetele umezite, lăsând o margine de 1 inch în stânga. Se acoperă cu 1 felie fiecare de ton și avocado, o lingură de sos și niște castraveți, morcov și arpagic. Începând din colțul din stânga jos, rulați strâns într-o formă de con, umezind marginea algelor pentru a sigila. Repetați cu ingredientele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Oz. Gin1-1/2 Oz. Gin
1/2 Kg Piept De Curcan1/2 Kg Piept De Curcan
Alge MarineAlge Marine
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Tăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorTăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare
9
Se servește cu ghimbir murat și mai mult sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir MuratGhimbir Murat
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
10
Fotografie de Anna Williams

Vin recomandat: Pinot Noir, Merlot, Vin Roz

Pinot Noir, Merlot și vinul rossimbroul sunt alegerile mele de top pentru ton. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Un vin pe care l-ați putea încerca este SeaGlass rosul de Pinot Noir. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
Seaglass Rose de Pinot Noir
Seaglass Rose de Pinot Noir
O frumoasă reflectare a terroirului de coastă curat al Județului Monterey, Rosul se deschide cu căpșuni sălbatice parfumate și petale de trandafir uscate pe nas. Arome de cireșe Suculente șizmeura coaptă este echilibrată de aciditatea răcoritoare și de un finisaj clar și curat. Acest vin vibrant este un partener de meniu divers, împerechindu-se excepțional de bine cu prosciutto și prăjituri de pepene galben sau crab cu aioli picante.
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții12
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista