Rulouri De Kale

Rulouri De Kale
Această rețetă face 8 porții cu 527 calorii, 27G de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Pentru $1.76 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați carne de vită măcinată, sare și piper, usturoi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Încercați Rulouri de Kale și ouă de pui cu baie de soia de ghimbir, Rulouri Asiatice De Pui, Creveți Și Ouă De Kale, și Rulouri de mână Nori cu Kale și fasole verde pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți la fierbere o tigaie cu apă ușor sărată. Scufundați fiecare concediu de kale în apă timp de câteva secunde până când devine suficient de fraged pentru a se rostogoli. Se va transforma o nuanță strălucitoare de verde pe care am folosit-o ca indicator. Scoateți rapid din apă și scurgeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
KaleKale
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Călește ceapa și usturoiul într - o tigaie mare până când ceapa este opacă, aproximativ 3-5 minute. se lasă să se răcească până când poate fi manipulat. Apoi adăugați carne, sare și piper după gust și orez și amestecați până se combină, având grijă să nu suprasolicitați amestecul de carne, astfel încât să nu devină prea dens și să rămână fraged în timpul gătitului. Preîncălziți cuptorul la 350 buc. F. Apoi, adăugați un pic de sos, suficient pentru a acoperi fundul unei tigaie de copt de 9" x 13", deoarece veți avea nevoie de restul pentru a acoperi rulourile când ați terminat. Acum luați 1 frunză, partea de jos (vena) în sus și așezați aproximativ 1/4 cană de carne în partea de jos 3/4 a frunzei și înfășurați-o înfășurând în lateral pentru a fixa carnea similar cu rularea unui burrito. Dacă frunzele sunt prea mici pentru a se băga în margini, așa cum a fost cazul meu, fără deranj, le-am lăsat deschise și s-a dovedit la fel de bine cu jumătate din lucrare. Repetați până când toată carnea și frunzele au fost folosite. Dacă aveți extras din oricare dintre ele, pun carnea între rânduri și/sau stratific frunzele suplimentare deasupra celorlalte rulouri de varză și apoi acoperim cu sosul de roșii și roșiile tăiate cubulețe. Acoperiți vasul cu folie de aluminiu și coaceți timp de aproximativ 90 de minute sau până când un termometru lipit în centrul celei mai mari role ajunge la 160 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii MiciRoșii Mici
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate28
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista