Rulouri De Kale

Rulouri De Kale
Această rețetă face 8 porții cu 527 calorii, 27G de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Pentru $1.76 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați carne de vită măcinată, sare și piper, usturoi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Încercați Rulouri de Kale și ouă de pui cu baie de soia de ghimbir, Rulouri Asiatice De Pui, Creveți Și Ouă De Kale, și Rulouri de mână Nori cu Kale și fasole verde pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți la fierbere o tigaie cu apă ușor sărată. Scufundați fiecare concediu de kale în apă timp de câteva secunde până când devine suficient de fraged pentru a se rostogoli. Se va transforma o nuanță strălucitoare de verde pe care am folosit-o ca indicator. Scoateți rapid din apă și scurgeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
KaleKale
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
1 Ardei Morita Uscat1 Ardei Morita Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Călește ceapa și usturoiul într - o tigaie mare până când ceapa este opacă, aproximativ 3-5 minute. se lasă să se răcească până când poate fi manipulat. Apoi adăugați carne, sare și piper după gust și orez și amestecați până se combină, având grijă să nu suprasolicitați amestecul de carne, astfel încât să nu devină prea dens și să rămână fraged în timpul gătitului. Preîncălziți cuptorul la 350 buc. F. Apoi, adăugați un pic de sos, suficient pentru a acoperi fundul unei tigaie de copt de 9" x 13", deoarece veți avea nevoie de restul pentru a acoperi rulourile când ați terminat. Acum luați 1 frunză, partea de jos (vena) în sus și așezați aproximativ 1/4 cană de carne în partea de jos 3/4 a frunzei și înfășurați-o înfășurând în lateral pentru a fixa carnea similar cu rularea unui burrito. Dacă frunzele sunt prea mici pentru a se băga în margini, așa cum a fost cazul meu, fără deranj, le-am lăsat deschise și s-a dovedit la fel de bine cu jumătate din lucrare. Repetați până când toată carnea și frunzele au fost folosite. Dacă aveți extras din oricare dintre ele, pun carnea între rânduri și/sau stratific frunzele suplimentare deasupra celorlalte rulouri de varză și apoi acoperim cu sosul de roșii și roșiile tăiate cubulețe. Acoperiți vasul cu folie de aluminiu și coaceți timp de aproximativ 90 de minute sau până când un termometru lipit în centrul celei mai mari role ajunge la 160 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii MiciRoșii Mici
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate28
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista