Rulouri De Kale
Această rețetă face 8 porții cu 527 calorii, 27G de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Pentru $1.76 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați carne de vită măcinată, sare și piper, usturoi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Încercați Rulouri de Kale și ouă de pui cu baie de soia de ghimbir, Rulouri Asiatice De Pui, Creveți Și Ouă De Kale, și Rulouri de mână Nori cu Kale și fasole verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți la fierbere o tigaie cu apă ușor sărată. Scufundați fiecare concediu de kale în apă timp de câteva secunde până când devine suficient de fraged pentru a se rostogoli. Se va transforma o nuanță strălucitoare de verde pe care am folosit-o ca indicator. Scoateți rapid din apă și scurgeți.
Călește ceapa și usturoiul într - o tigaie mare până când ceapa este opacă, aproximativ 3-5 minute. se lasă să se răcească până când poate fi manipulat. Apoi adăugați carne, sare și piper după gust și orez și amestecați până se combină, având grijă să nu suprasolicitați amestecul de carne, astfel încât să nu devină prea dens și să rămână fraged în timpul gătitului. Preîncălziți cuptorul la 350 buc. F. Apoi, adăugați un pic de sos, suficient pentru a acoperi fundul unei tigaie de copt de 9" x 13", deoarece veți avea nevoie de restul pentru a acoperi rulourile când ați terminat. Acum luați 1 frunză, partea de jos (vena) în sus și așezați aproximativ 1/4 cană de carne în partea de jos 3/4 a frunzei și înfășurați-o înfășurând în lateral pentru a fixa carnea similar cu rularea unui burrito. Dacă frunzele sunt prea mici pentru a se băga în margini, așa cum a fost cazul meu, fără deranj, le-am lăsat deschise și s-a dovedit la fel de bine cu jumătate din lucrare. Repetați până când toată carnea și frunzele au fost folosite. Dacă aveți extras din oricare dintre ele, pun carnea între rânduri și/sau stratific frunzele suplimentare deasupra celorlalte rulouri de varză și apoi acoperim cu sosul de roșii și roșiile tăiate cubulețe. Acoperiți vasul cu folie de aluminiu și coaceți timp de aproximativ 90 de minute sau până când un termometru lipit în centrul celei mai mari role ajunge la 160 F.