Rulouri De Drojdie Featherlight

Rulouri De Drojdie Featherlight
Rulouri de drojdie Featherlight ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 83 calorii. Această rețetă vegetariană servește 24 și costă 7 cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, unt, cartof roșcat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Rolls Featherlight, Rulouri De Drojdie, și Rulouri Rapide De Drojdie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Acoperiți generos cartoful cu apă rece într-o cratiță medie. Se aduce la fierbere, apoi se fierbe, acoperit, până când este foarte fraged, aproximativ 10 minute. Rezervați 1 cană de lichid de gătit, apoi scurgeți bine cartoful.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Între timp, topiți 2 1/2 linguri de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
3
Puneți cartoful fierbinte într-un castron mare cu o furculiță. Se amestecă laptele, sarea, 2 linguri de zahăr și 2 linguri de unt topit (amestecul va fi cocoloaș).
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
CartofiCartofi
ZahărZahăr
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Se răcește 1/2 cană de lichid de gătit pentru a se încălzi (105 până la 115 buc.f). Se amestecă drojdia și se lasă să stea până se spumează, aproximativ 5 minute. (Dacă amestecul nu face spumă, începeți din nou cu drojdie nouă și lichid de gătit rămas.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
DrojdieDrojdie
5
Se amestecă amestecul de drojdie în amestecul de cartofi, apoi se amestecă făina cu o lingură de lemn până se formează un aluat moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
DrojdieDrojdie
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
6
Întoarceți aluatul pe o suprafață făinoasă și frământați, prăfuind suprafața și mâinile cu suficientă făină pentru a împiedica aluatul să se lipească, până când este neted și elastic, aproximativ 10 minute (aluatul va fi ușor lipicios).
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
7
Periați un castron mare cu o parte din untul topit rămas, apoi întoarceți aluatul în castron pentru a acoperi. Acoperiți bine cu folie de plastic și lăsați să crească, răcit, 8 până la 12 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
AluatAluat
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
BolBol
8
Puneți aluatul în jos (nu frământați), apoi înjumătățiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
PunchPunch
9
Rulați fiecare jumătate într-un buștean lung de 12 inci pe o suprafață foarte ușor făinată, cu mâinile ușor făinoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
10
Tăiați fiecare buștean în 12 bucăți egale și rotiți fiecare într-o bilă. Aranjați uniform distanțate în 6 rânduri de 4 (la mai puțin de 1/2 inch distanță) într - o tigaie cu unt de 13 pe 9 pe 2 inci. Acoperiți tigaia cu un prosop de bucătărie (nu pânză de pământ).
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De BucătărieProsoape De Bucătărie
Tava De CoptTava De Copt
11
Lăsați rulourile să crească într-un loc fără curenți la temperatura camerei calde până se dublează (vor umple tigaia), 1 până la 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
12
Preîncălziți cuptorul la 375 F cu suportul în mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
13
Topiți restul de 1 1/2 linguri de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
14
Ungeți partea superioară a rulourilor cu unt topit și coaceți până se rumenesc, 25 până la 30 de minute. Slăbiți marginile cu un cuțit ascuțit, apoi transferați rulourile pe un suport și răciți ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
CuțitCuțit
1
Rulourile sunt cele mai bune în ziua în care sunt coapte, dar pot fi congelate, învelite bine, până la 1 lună. Se dezgheață, apoi se reîncălzește, neacoperit, pe o foaie de copt într-un cuptor de 350 km f, 5 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții24
Scor De Sănătate1
Revista