Rulouri De Crab Thailandeze
Reteta role de Crab Thai este gata în aproximativ 30 de minute și este cu siguranță un extraordinar fără gluten, fără lactate și pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare asiatică. Această rețetă servește 18. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 105 calorii. Pentru 80 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 10 persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână sos de soia, frunze de salată de unt, ulei vegetal și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt ROYAL THAI CRAB PRĂJITURI, Salată de Crab în stil thailandez în Papaya, și Crab În Stil Thailandez Și Pudră De Porumb.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, amestecați împreună carnea de crab, maioneza, pasta de tamarind, piperul chile și sarea. Lingurați aproximativ 2 linguri de amestec pe centrul unui pătrat de rulou de primăvară. Îndoiți un colț chiar lângă umplutură și apăsați pentru a sigila.
Ungeți secțiunea deschisă a ruloului cu gălbenuș de ou. Acest lucru nu doar sigilează ruloul, ci îl și crispează. Îndoiți cele două colțuri de ambele părți ale colțului pliat spre centru.
Rotiți bine umplutura spre punctul rămas. Sigilați punctul cu puțin mai mult ou, dacă este necesar. Repetați cu ambalajele rămase.
Adăugați suficient ulei într-o tigaie grea pentru a acoperi rulourile aproximativ la jumătate.
Se încălzește la foc mediu-mare până când uleiul este fierbinte. Fry rulează câteva la un moment dat timp de 45 până la 50 de secunde, până la aur.
Scoateți prosoapele de hârtie pentru a se scurge.
Pentru a face sosul de scufundare, combinați oțetul de orez, sosul de soia, cățelul de usturoi și zahărul în recipientul unui blender sau robot de bucătărie. Procesați până la neted.
Pentru a servi, aliniați un platou de servire cu frunze de salată și așezați un bol mic din sosul de scufundare în centru. Aranjați rulourile de crab deasupra frunzelor de salată în jurul scufundării.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Shellfish. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Ai putea încerca Lapis luna Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Lapis Luna Chardonnay]()
Lapis Luna Chardonnay
Coajă de portocală, ananas copt, pâine prăjită și vanilie pe nas. Corpolent, proaspăt și plin de viață, cu piersici albe luxuriante și arome de mere coapte care duc la un finisaj sărat cu unt.