Această rețetă face 4 porții cu 215 calorii, 23g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru $5.12 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați frunze de salată boston, roșii prune, vidalia și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Încercați Rulouri de vară cu Crab și Perilla, Supă de pepene galben de vară cu Crab, și Caserola de Crab și legume de vară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 7 ingrediente într-un castron mare; aruncați bine.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Întindeți untul pe părțile tăiate ale rulourilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Rola
3
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Așezați 6 jumătăți de rulou, tăiate cu fața în jos, în tigaie timp de 1 minut sau până când sunt prăjite. Repetați procedura cu jumătățile de rolă rămase. Lingură 1/4 cană amestec de crab pe fiecare jumătate de rolă de jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crabi
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Așezați 1 bucată de salată și 2 felii de roșii pe amestecul de crab; se acoperă cu jumătățile de rulou rămase.
Crustacee în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. 7cellars Elway ' s Reserve Chardonnay cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.