Rulouri De Cină Cu Salvie
Nevoie de o pâine fără lactate și vegetariană? Rulourile de cină cu salvie ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 170 calorii. Această rețetă servește 12 și costă 21 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați piper, sare, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Încercați Rulouri lipicioase de dovleac cu nuci de Caramel cu rulouri de cină King ' s Hawaiian Circulatory # KHHolidayRollCall, Cina In Seara Asta: Salvie Brânză La Grătar, și Cina în seara asta: cotlet de porc cu salvie și Balsamic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se dizolvă drojdia și mierea în apă caldă într-un castron mare; lăsați să stea 5 minute.
Lingurați ușor făinurile în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Combinați 2 1/4 căni de făină universală, făină de grâu, salvie, sare și piper.
Adăugați amestecul de făină și uleiul în amestecul de drojdie; se amestecă până se formează un aluat moale. Întoarceți aluatul pe o suprafață făinoasă. Frământați până la neted și elastic (aproximativ 8 minute).
Adăugați suficientă făină rămasă, câte 1 lingură la un moment dat, pentru a preveni lipirea aluatului de mâini.
Așezați aluatul într-un castron mare acoperit cu spray de gătit, întorcându-l pentru a acoperi. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți de aer, 1 oră sau până la dublarea dimensiunii. (Apăsați ușor două degete în aluat. Dacă rămâne indentarea, aluatul a crescut suficient.) Puneți aluatul în jos; acoperiți și lăsați să se odihnească 5 minute.
Împărțiți aluatul în 12 porții egale, modelând fiecare într-o bilă (capacul rămas pentru a preveni uscarea).
Așezați bile la 2 centimetri distanță pe o foaie mare de copt acoperită cu hârtie pergament.
Tăiați un X adânc (1/4 inch) în partea de sus a fiecărei role folosind foarfece de bucătărie sau un cuțit ascuțit. Acoperiți și lăsați să crească timp de 30 de minute sau până la dublarea dimensiunii.
Preîncălziți cuptorul la 35
Coaceți la 350 timp de 20 de minute sau până când se umflă și începe să se rumenească.
Scoateți din foaia de copt; se răcește pe grătar.