Rulouri de cină, cinci moduri durează aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 167 calorii, 6g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 16 și costă 19 cenți pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Această rețetă din rețetele mele necesită unt, făină de porumb, drojdie și ou. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 30%, ceea ce nu este atât de spectaculos. Cina Congelatoare Rulează În Două Moduri, Rulouri lipicioase de dovleac cu nuci de Caramel cu rulouri de cină King ' s Hawaiian Circulatory # KHHolidayRollCall, și Cina în seara asta: friptură de fustă cu Tomatillos, în două moduri sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Se dizolvă zahărul și drojdia în laptele cald într-un castron mare; lăsați să stea 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
Drojdie
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De Măsurare
Cuțit
3
Adăugați 3 căni de făină și ou în amestecul de lapte, amestecând până se omogenizează; acoperiți și lăsați să stea 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Lapte
Ouă
4
Adăugați 3/4 cană de făină și sare; se amestecă până se formează un aluat moale. Întoarceți aluatul pe o suprafață făinoasă. Frământați până se omogenizează și elastic (aproximativ 8 minute); adăugați suficientă făină rămasă, câte 1 lingură, pentru a preveni lipirea aluatului de mâini (aluatul se va simți lipicios).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
5
Așezați aluatul într-un castron mare acoperit cu spray de gătit, întorcându-l în partea superioară. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți, timp de 40 de minute sau până la dublarea dimensiunii. (Apăsați două degete în aluat. Dacă rămâne o indentare, aluatul a crescut suficient.) Puneți aluatul în jos; acoperiți și lăsați să se odihnească timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Aluat
Punch
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Împărțiți aluatul în 16 porții egale. Lucrând cu o porție la un moment dat (acoperiți aluatul rămas pentru a preveni uscarea), modelați fiecare porție în forma dorită (vezi "Opțiuni de modelare").
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
7
Așezați porții de aluat în formă pe fiecare dintre cele 2 foi de copt presărate ușor cu 1/2 linguriță de făină de porumb. Acoperiți ușor porțiunile de aluat în formă cu spray de gătit; acoperiți cu folie de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Făină De Porumb
Aluat
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Folie De Plastic
8
Lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți, 20 de minute sau până la dublarea dimensiunii.
9
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
10
Ungeți ușor porțiunile de aluat cu unt; presărați cu semințe de mac, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Mac
Unt
Aluat
11
Așezați 1 foaie de copt pe raftul inferior al cuptorului și 1 foaie de copt pe raftul mijlociu al cuptorului.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Cuptor
12
Coaceți la 400 timp de 10 minute; rotiți foile de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Cuptor
13
Coaceți încă 10 minute sau până când se rumenesc ușor deasupra și sună gol când este apăsat pe fund.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
14
Așezați pe rafturi de sârmă.
15
Serviți cald sau răciți complet pe rafturi de sârmă.