Rulouri De Cină, Cinci Moduri

Rulouri De Cină, Cinci Moduri
Rulouri de cină, cinci moduri durează aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 167 calorii, 6g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 16 și costă 19 cenți pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Această rețetă din rețetele mele necesită unt, făină de porumb, drojdie și ou. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 30%, ceea ce nu este atât de spectaculos. Cina Congelatoare Rulează În Două Moduri, Rulouri lipicioase de dovleac cu nuci de Caramel cu rulouri de cină King ' s Hawaiian Circulatory # KHHolidayRollCall, și Cina în seara asta: friptură de fustă cu Tomatillos, în două moduri sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Se dizolvă zahărul și drojdia în laptele cald într-un castron mare; lăsați să stea 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
DrojdieDrojdie
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
3
Adăugați 3 căni de făină și ou în amestecul de lapte, amestecând până se omogenizează; acoperiți și lăsați să stea 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
LapteLapte
OuăOuă
4
Adăugați 3/4 cană de făină și sare; se amestecă până se formează un aluat moale. Întoarceți aluatul pe o suprafață făinoasă. Frământați până se omogenizează și elastic (aproximativ 8 minute); adăugați suficientă făină rămasă, câte 1 lingură, pentru a preveni lipirea aluatului de mâini (aluatul se va simți lipicios).
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
5
Așezați aluatul într-un castron mare acoperit cu spray de gătit, întorcându-l în partea superioară. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți, timp de 40 de minute sau până la dublarea dimensiunii. (Apăsați două degete în aluat. Dacă rămâne o indentare, aluatul a crescut suficient.) Puneți aluatul în jos; acoperiți și lăsați să se odihnească timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
AluatAluat
PunchPunch
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Împărțiți aluatul în 16 porții egale. Lucrând cu o porție la un moment dat (acoperiți aluatul rămas pentru a preveni uscarea), modelați fiecare porție în forma dorită (vezi "Opțiuni de modelare").
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
7
Așezați porții de aluat în formă pe fiecare dintre cele 2 foi de copt presărate ușor cu 1/2 linguriță de făină de porumb. Acoperiți ușor porțiunile de aluat în formă cu spray de gătit; acoperiți cu folie de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Făină De PorumbFăină De Porumb
AluatAluat
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Folie De PlasticFolie De Plastic
8
Lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți, 20 de minute sau până la dublarea dimensiunii.
9
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Ungeți ușor porțiunile de aluat cu unt; presărați cu semințe de mac, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De MacSemințe De Mac
UntUnt
AluatAluat
11
Așezați 1 foaie de copt pe raftul inferior al cuptorului și 1 foaie de copt pe raftul mijlociu al cuptorului.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
12
Coaceți la 400 timp de 10 minute; rotiți foile de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
13
Coaceți încă 10 minute sau până când se rumenesc ușor deasupra și sună gol când este apăsat pe fund.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
14
Așezați pe rafturi de sârmă.
15
Serviți cald sau răciți complet pe rafturi de sârmă.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate3
Revista