Rulouri de cartofi cu miere
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de pâine, așa că încercați rulourile cu miere de cartofi. Această rețetă lacto ovo vegetariană servește 40 și costă 13 cenți per porție. O porție conține 96 de calorii, 3 g de proteine și 1 g de grăsime. Mergeți la magazin și luați cartofi, miere, ouă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Taste of Home. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 17%. Acest scor este destul de prost. Rulourile cu cartofi dulci, rulourile cu cartofi dulci și miere și rulourile cu cartofi dulci cu glazură cu unt de miere sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, dizolvați drojdia în apă caldă.
Adăugați piureul de cartofi, untul, mierea, ouăle, sarea și 2 căni de făină universală; bate pana se omogenizeaza. Se amestecă făina integrală și suficientă făină universală rămasă pentru a forma un aluat moale.
Se intoarce pe o suprafata infainata; framanta pana se omogenizeaza si elastic, aproximativ 6-8 minute.
Se pune intr-un vas uns cu unt, intorcand o data pentru a unge blatul. Acoperiți și lăsați la frigider pentru 8 ore sau peste noapte.
Întindeți aluatul. Se intoarce pe o suprafata usor infainata; împărțiți în 40 de bucăți. Modelați fiecare într-o minge. Împărțiți între două unse 13-in. x 9-in. tavi de copt. Se acoperă și se lasă la crescut într-un loc cald până se dublează, aproximativ 1-1/2 ore.
Coaceți la 375° timp de 15-20 de minute sau până când se rumenesc; ungeti cu unt topit.