Rulouri de arțar și nuci și scorțișoară
Rulouri de arțar și nuci de scorțișoară este un mic dejun care servește 12 persoane. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8 g de proteine , 19 g de grăsimi și un total de 407 de calorii . Pentru 82 de cenți per porție , această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de scorțișoară măcinată, shortening, lapte și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 40% . Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ plăcinte cu cremă de fulgi de ovăz cu arțar și nuci , pătrate cu nuci de scorțișoară și chifle cu scorțișoară cu glazură de arțar .
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați 1-1/2 cani de făină, ovăz, zahăr brun, sarea și drojdia. Într-o cratiță, încălziți laptele și scurtarea la 120°-130°.
Adăugați la amestecul de ovăz; amestecati bine.
Se adauga ouale, pe rand, batand bine dupa fiecare.
Adăugați suficientă făină rămasă pentru a forma un aluat tare. Se intoarce pe o suprafata infainata; framanta pana se omogenizeaza si elastic, aproximativ 6-8 minute.
Puneți într-un bol uns cu unsoare, întorcându-se o dată pentru a unge blatul. Acoperiți și lăsați să crească până se dublează, aproximativ 1 oră.
Rotiți într-un 16-in. x 12 inchi. dreptunghi.
Combinați ingredientele de umplutură; se presară peste aluat până la 1/2 inch de margini.
Rulați în stil jeleu, începând cu o latură lungă.
Presărați nuci într-un 13 inchi uns. x 9-in. tava de copt.
Combinați ingredientele rămase pentru topping; se toarnă peste nuci.
Puneți rulourile peste topping. Acoperiți și lăsați să crească timp de 30 de minute.
Coaceți la 350° timp de 30-35 de minute sau până când se rumenesc. Se răcește timp de 5 minute înainte de a răsturna rulourile pe un grătar.