Rulouri cu nuci portocalii cu aluat de pâine de grâu măcinat cu piatră
Rulouri de nuci portocalii cu aluat de pâine de grâu măcinat cu piatră este un lactate gratuit rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 115 calorii. Pentru 22 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de aluat de pâine de grâu măcinat cu piatră, suc de portocale, nuci pecan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o nu atât de remarcabil scor spoonacular de 11%. Încercați Grâu măcinat cu piatră cu Gruyere, Crupe Cremoase Măcinate Cu Piatră, și Piept cu sos de muștar măcinat cu piatră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Rulați aluatul de pâine de grâu măcinat cu piatră într-un dreptunghi de 7 1/2-x 6 inci.
Ungeți aluatul cu 1/2 linguriță de margarină, lăsând o margine de 1/2 inch.
Se presara cu nuci pecan si coaja de portocala.
Rulați, începând de la partea scurtă, apăsând ferm pentru a elimina buzunarele de aer; ciupiți cusătura pentru a sigila (nu sigilați capetele).
Tăiați în felii de 4 (1 1/2 inch).
Așezați rulourile în cupe de tigaie pentru brioșe acoperite cu spray de gătit, apăsând ușor în jos.
Periați blaturile de rulouri uniform cu 1 linguriță de margarină rămasă și presărați uniform cu zahăr brun.
Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți, 40 de minute sau până când se dublează în vrac.
Coaceți la 375 timp de 15 până la 18 minute sau până se rumenesc ușor.
Combinați zahărul pudră și sucul de portocale, amestecând bine.
Stropiți glazura portocalie peste rulouri.